Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Липень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Форма входу
Статистика
Головна » 2017 » Липень » 26 » Закриття виставки «Війна на Сході в об’єктиві учасників АТО Рожнятівського району»
16:29
Закриття виставки «Війна на Сході в об’єктиві учасників АТО Рожнятівського району»

     26 липня 2017 року у світлиці районної бібліотеки відбулося закриття пересувної виставки «Війна на Сході в об’єктиві учасників АТО Рожнятівського району», яка згодом буде представлена у Брошнів-Осадському будинку культури. Дана виставка діяла у бібліотеці від 23 травня цього року і переглянуло її більше вісімсот людей. 

   

     Виставка присвячена тим хлопцям і чоловікам, які жили і живуть поруч з нами, а в сьогоднішньому нелегкому для нашої держави часі стали на її захист, а також фронтовим медикам та волонтерам Рожнятівщини. Центрова її композиція – це вшанування пам’яті загиблих Героїв нашого краю Миколи Михайлишина з Липовиці і Олега Лисевича з Сваричева. На оповитих маскувальними сітками поличках горять свічі пам’яті юним хлопцям, які віддали своє життя за Україну. Зі щемом у серці, не стримуючи сліз, відвідувачі виставки переглядали фотографії Миколи і Олега, а також воїнів АТО з нашого району, які зараз на Сході захищають Батьківщину. 
     Світлини зібрав і оформив як військово-патріотичну композицію краєзнавець-пошуковець Богдан Миколайович Бачкур. Він зазначив, що на цих фотографіях передано жахи війни і нелегкі будні воїнів АТО, а також зустрічі з волонтерами, святкування релігійних свят на передовій і духовні розмови з капеланами, життя жінок на фронті та догляд за улюбленцями солдатів – собаками і котами. Богдан Миколайович подякував усім, хто сприяв відкриттю виставки в бібліотеці, адже ми маємо знати кожного Героя-земляка в обличчя, пам’ятати про подвиг воїнів АТО, подивитися в ці засмучені солдатські очі і зробити все в міру своїх можливостей для того, щоб кожен з них там, на передовій, відчував нашу підтримку і знав, що має за кого воювати, що Рожнятівщина чекає кожного з них вдома живим і здоровим. 

      Своїми думками ділилися начальник відділу культури Володимир Борович, голова ГО «Бойківський рух Рожнятівщини» Богдан Абрам,  керівник Центру допомоги учасників АТО Рожнятівського району Христина Міляновська та директор Рожнятівської ЦБС, заслужений працівник культури України Марія Рибчак. Марія Василівна подякувала Богдану Бачкуру за зібрані цінні фотографії з життя воїнів-земляків та всім, хто допоміг в організації даної виставки в районній бібліотеці.

   

   

      Начальник відділу культури Володимир Феліксович Борович вручив грамоту обласної адміністарції керівнику Центру допомоги учасників АТО Рожнятівського району Христині Міляновській за активну роботу і надану допомогу воїнам АТО і їхнім сім’ям.

      Ми фіксуємо моменти життя, щоб зберегти їх у спогадах, у нашій пам’яті. Виставка «Війна на Сході в об’єктиві учасників АТО Рожнятівського району» береже темні і світлі миті з життя наших хлопців на передовій. 

Категорія: Події | Переглядів: 1384 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ