Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Форма входу
Статистика
Головна » 2015 » Червень » 26 » Живи, моя державо!
16:00
Живи, моя державо!

      26 червня 2015 року у світлиці районної бібліотеки пройшла година історії «Живи, моя державо!» з нагоди відзначення Дня Конституції України та Дня молоді за участі представників місцевої влади та керівників відділів РДА, активних громадських діячів, відомих людей краю, краєзнавців, педагогів, бібліотекарів, кращої учнівської молоді, представників громади селища та сіл району.

     У цей день учні старших класів шкіл нашого району на протязі дня керували Рожнятівщиною.  Один день молоді при владі – це хороший тренінг і свого роду стимул і для чинних держслужбовців, і для перспективної молоді. Представники місцевої влади зрозуміли, що у двері стукають розумні, талановиті, працьовиті, сміливі, ініціативні та креативні молоді люди. У свою чергу, юні хлопці і дівчата мали змогу відчути себе причетними до всього, що відбувалося на протязі дня у районі, до вирішення якихось важливих питань. Займаючи керівні посади, вони змогли відчути атмосферу роботи в райдержадміністрації і районній раді та дізнатися чим займається той чи інший відділ. 
      Посади голови Рожнятівської райдержадміністрації обіймала учениця 10 класу Лоп’янської ЗОШ І-ІІІ ст. Ірина Богданівна Лешко; голови районної ради – учениця 10 класу Рівнянської ЗОШ І-ІІІ ст. Уляна Віталіївна Кривошапка; селищного голови селища Рожнятів  – учень 10 класу Рожнятівської ЗОШ І-ІІІ ст. Богдан Ігорович Библів; керівника апарату Рожнятівської РДА – учениця 9 класу Спаської ЗОШ І-ІІІ ст. Тетяна Володимирівна Рішко; начальника управління Державного казначейства у Рожнятівському районі  – учениця  10 класу Рожнятівської ЗОШ І-ІІІ ст. Ірина Русланівна Маталега; начальника фінансового управління – учениця 10 класу Сваричівської ЗОШ І-ІІІ ст. Тетяна Ярославівна Дутка; начальника управління пенсійного фонду України в Рожнятівському районі обіймала учениця Перегінської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2  Віра Петрівна Мошура; начальника відділу освіти – учениця  10 класу Брошнів-Осадської ЗОШ І-ІІІ ст. Наталія Михайлівна Макара; начальника відділу культури – учениця 9 класу Дубівської ЗОШ І-ІІІ ст. Ірина Володимирівна Герасимчук; начальника районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді – учениця 10 класу Нижньострутинської ЗОШ І-ІІІ ст.  Аліна Ярославівна Рибак; завідувача сектору молоді та спорту – учениця 9 класу Цінівської ЗОШ І-ІІІ ст. Неля Олегівна Гринишин; начальника організаційного відділу – учениця Перегінської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1  Христина Тарасівна Христук. К
ерівник апарату Рожнятівської РДА Ірина Михайлівна Сагайдак та заступник голови районної ради Іван Ілліч Депутович нагородили молодих людей подяками за участь у проекті «Один день молоді при владі».

      Зі словами найкращих побажань з нагоди подвійного свята до присутніх звернулися голови районної державної адміністрації Ірина Богданівна Люклян і Ірина Богданівна Лешко, голови районної ради Назарій Іванович Іванів і  Уляна Віталіївна Кривошапка та селищні голови селища Рожнятів Василь Степанович Мацевко і Богдан Ігорович Библів. З нагоди Дня Конституції та Дня молоді представники місцевої влади вручили відзнаки «За заслуги перед Рожнятівщиною» активним волонтерам та почесні відзнаки «За досягнуті успіхи в галузі культури і спорту Рожнятівщини» кращим представникам молодого покоління району. 

    

      Працівники бібліотеки наголосили, що сучасна молодь є взірцем героїзму, мужності, патріотизму, жертовності і безкорисливої любові до Батьківщини. Близько ста чоловік з нашого району стали на захист цілісності і єдності нашої держави на східних кордонах України. Молодь на Майдані та в зоні проведення АТО творять новітню сторінку в історії нашої держави. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять кращих синів і дочок, які загинули у боротьбі за свободу, єдність і цілісність України.
      Чудовий настій та насолоду від прекрасної української музики і співу подарували зразковий аматорський оркестр народних інструментів «Дивограй» Рожнятівської дитячої школи мистецтв (кер. Михайло Турчин); народний родинний вокальний ансамбль «Русинка» (кер. Леся Милів) та лауреат багатьох пісенних конкурсів і фестивалів Христина Романко.   

   

      Мирного неба нам усім, міцного здоров’я, непоборного козацького духу та Божого благословення! З Днем Конституції України та Днем молоді!

Категорія: Події | Переглядів: 1386 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ