Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Форма входу
Статистика
Головна » 2013 » Листопад » 20 » «Живопис» Миколи Качура
16:54
«Живопис» Миколи Качура
     19 листопада працівники Рожнятівської ЦРБ на чолі з директором, заслуженим працівником культури України Марією Рибчак відвідали виставку художніх полотен прикарпатського художника Миколи Качура. У Фортечній галереї «Бастіон» м. Івано-Франківськ художник презентував свою першу персональну виставку «Живопис».
     Микола Романович Качур народився 2 січня 1957 року на Одещині, шкільні роки пройшли у місті Долина. Після служби в армії працює в галузі будівництва на теренах західного регіону. Виробничо-комерційна фірма «Силует» (м. Рожнятів), яку очолює Микола Романович успішно працює і розвивається вже більше двадцяти років. Виробничий потенціал даного підприємства надзвичайно потужній; це насамперед будівельно-ремонтні роботи, надання послуг технікою, діагностування спецтехніки, налагодження співпраці із багатьма закордонними фірмами. Та, попри свою зайнятість, захоплення малюванням було завжди у серці п. Миколи. В силу різних життєвих обставин, серйозно цим мистецтвом він зайнявся упродовж 2013 року, про що свідчать дати на картинах, що виставлені у галереї. Після того, як пан Микола організував Всеукраїнський пленер живопису та скульптури «Силует – 2013» на Рожнятівщині, бажання малювати і творити прекрасне вже не покидає його. Кожну вільну хвилину він бере до рук пензлі і малює.
     Безперечно, картини художника – це спосіб самовираження та самоутвердження. За словами самого художника він переносить на полотно «все, що милує око». А це величні і неповторні в красі своїй краєвиди: гори, покриті віковічними лісами, швидкоплинні гірські річки, кришталево прозорі озера, барвистий килим полонин, мальовничі сільські краєвиди. Особливо вражають теплі осінні мотиви на полотнах самобутнього мистця «Сонячний день», «Замок осені», «Бабине літо», «Відображення», «Дора». Цікаво споглядати близькі серцю бойківські пейзажі – «Підлясся», «Лімниця».
     Картини Миколи Качура залишають в серці тепло, спокій і розуміння того, що немає нічого кращого від «Прикарпаття. Благодатного краю».
     Виставку також відвідали наші колеги – працівники Івано-Франківської обласної бібліотеки для юнацтва. Позитивні враження від побаченого з теплотою і хвилюванням виразила директор Світлана Шаган, а вдячні слова у альбом відгуків від бібліотечних фахівців записала завідуюча науково-методичним відділом книгозбірні Галина Ребрик.
     Творчих Вам успіхів і щирих поціновувачів, Миколо Романовичу!
Категорія: Події | Переглядів: 1360 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ