Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Травень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Форма входу
Статистика
Головна » 2023 » Травень » 18 » «ЗСУ – серце України!» – патріотичний флешмоб на підтримку українських захисників до Всесвітнього дня вишиванки в Рожнятові
13:24
«ЗСУ – серце України!» – патріотичний флешмоб на підтримку українських захисників до Всесвітнього дня вишиванки в Рожнятові

     У Всесвітній день вишиванки працівники відділу культури, за підтримки селищної ради і жителів громади, провели в Рожнятові патріотичний флешмоб на підтримку українських захисників «ЗСУ – серце України!». 18 травня 2023 року на центральній площі зібралися у вишиванках всі бажаючі долучитися до флешмобу. Українці – вільний, сильний і незламний народ! Кожен справжній українець з гордістю одягає вишиванку!

     Надворі дощить, небо похмуре і непривітне, на душі якось сумно і тривожно, бо знову ніч в Україні була неспокійною через атаки ворога. Але світло завжди перемагає темряву! Ми прокинулися зранку і наша рідна Україна замайоріла вишиванками! Ми зробили цей день яскравим, одягнувши вишиванку! Під рясний дощ учасники флешмобу разом виконали Державний Гімн України. Нехай розійдуться всі хмари і небо над Україною стане чистим, блакитним і мирним! 

     Основним весняним акордом флешмобу є наша безмежна любов, вдячність і повага до захисників України, справжній патріотизм, щира любов до Батьківщини та різнобарв’я української вишивки. Саме в цьому наша сила і розуміння того, хто ми є. 
      Вітаємо з Всесвітнім днем вишиванки! Зі святом справжньої української краси! Святом різнобарв’я кольорів і різноманіття технік! Вишивку можна читати як книгу і щоразу відкривати для себе її багатство! 
      Нехай непоборна сила української вишивки відганяє від нас усе зло, зігріває серце кожного українця, оберігає і огортає теплом кожного захисника України! Давайте збережемо нашу вишивану красу для майбутніх поколінь українців! Ми обов’язково переможемо всіх ворогів! 
Щиро дякуємо всім, хто долучився до нашого патріотичного флешмобу! Разом до перемоги! Слава Україні!

Категорія: Події | Переглядів: 181 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ