Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Вересень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Форма входу
Статистика
Головна » 2020 » Вересень » 8 » Зустріч творців слова у Рожнятівській бібліотеці
13:58
Зустріч творців слова у Рожнятівській бібліотеці

       8 вересня 2020 року до світлиці Рожнятівської центральної бібліотеки завітав журналіст, заступник головного редактора обласного часопису «Галичина», член Національної спілки журналістів України, наш земляк, добрий друг бібліотеки Ігор Лазоришин. Він є співзасновником спільноти колишніх заробітчан Італії «Пієта» м. Івано-Франківська і багаторічним координатором міжнародних десятиденних піших прощ родин мігрантів із Самбора до Зарваниці, автором чисельних книжок духовної публіцистики про життя українських заробітчан. Як говорить Ігор Лазоришин: «У своїй журналістській праці, зазирнувши у куфер творчих нажитків, можу означити три умовні періоди: закарпатський (1986-2004), італійський (2004-2005) і прикарпатський (2005-до сьогодні). Кожен з цих етапів неповторний і був частиною мого життя. Та роки у «Галичині» – найбільш яскраві і неповторні». 
      У пошуках цікавої теми Ігор Лазоришин завжди йшов до людей, у зустрічах і спілкуваннях з ними щоразу знаходив букет тематичного розмаїття. Цього погожого вересневого дня пан Ігор завітав на Рожнятівщину, щоб зустрітися і поспілкуватися з письменником, краєзнавцем, журналістом, громадським діячем, головою Рожнятівського районного об’єднання Всеукраїнського товариства «Просвіта» ім. Тараса Шевченка, головою літературного об’єднання «Горгани», лауреатом літературних премій ім. Василя Стефаника, ім. Ярослава Дорошенка та інших, членом Національних спілок письменників, журналістів і краєзнавців України Любомиром Михайлівим.

       Цікавою і глибокозмістовною була зустріч творчих людей, які люблять і шанують, плекають і пропагують слово, несуть його в люди, гуртуються навколо СЛОВА. У спілкуванні йшлося про творчі здобутки літераторів Рожнятівщини, плани на  майбутнє, а також про реалії сьогодення на літературному полі краю. Глибокі роздуми літераторів про слово і час, обговорення літературних цікавинок і нових книг залишили найкращі враження… 

Переглядів: 298 | Додав: Galya | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ