Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Форма входу
Статистика
Головна » 2016 » Лютий » 17 » Зустріч з матерями та дружинами учасників АТО у бібліотеці
17:17
Зустріч з матерями та дружинами учасників АТО у бібліотеці

    17 лютого 2016 року у світлиці районної бібліотеки відбулася зустріч з матерями та дружинами учасників АТО за участі  голови районної ради Василя Ярославовича Рибчака, заступника голови районної ради Олега Володимировича Понайди, заступника голови Рожнятівської РДА Богдана Михайловича Яковини, директора обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Василя Васильовича Стефанишина, військового комісара, підполковника Олександра Івановича Жилака, начальника управління соціального захисту населення РДА Богдана Васильовича Мельника, завідувача сектору молоді та спорту РДА Марини Володимирівни Паламар, начальника служби у справах дітей Віталії Ярославівни Попович, керівника психологічної служби закладів освіти району, координатора Центру кризового консультування Віри Михайлівни Романишин, начальника відділу з призначення та виплати пенсій районного управління Пенсійного фонду України Наталії Василівни Попович, головного спеціаліста сектору землеустрою та ринку земель Оксани Ігорівни Депутович, заступника головного лікаря з ОХМД Миколи Йосиповича Сухоцького,  заступника директора районного центру зайнятості Надії Михайлівни Атаманчук та фахівця І категорії з питань зайнятості РЦЗ Оксани Василівни Лешко. Організаторами зустрічі є обласний і районний центри соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. 

        

     Начальник районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Оксана Тарасівна Гаєвська представила сім’ї учасників АТО та всіх гостей бібліотечної світлиці.

      Розпочав зустріч голова районної ради Василь Ярославович Рибчак. Він зазначив, що має на меті створити у нашому районі координаційний центр різнопланової допомоги учасникам АТО і їх сім’ям із залученням волонтерів і спонсорів, на базі якого буде діяти громадська організація учасників АТО. В ході зустрічі обговорювалися питання юридичної, психологічної, медично-оздоровчої та інформаційної підтримки учасників АТО з нашого району та їх сімей.

       Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять нашого земляка із с. Липовиця, старшого лейтенанта, який загинув у зоні АТО Миколи Михайлишина. Військовий комісар, підполковник Олександр Жилак вручив матері Миколи Ярославі Миколаївні медаль Президента України за бойовий подвиг сина.

     Психолог Івано-Франківської обласної асоціації учасників та ветеранів АТО Юліана Боринець особливу увагу звернула на допомогу рідним і близьким швидше адаптуватися до мирного життя після демобілізації, адже людина повертається з війни іншою: сильнішою, мудрішою, досвідченішою, з загостреним почуттям справедливості, більш агресивною, з новими поглядами, страхами і тільки щира молитва, любов, розуміння, турбота і родинне тепло подарують душевний спокій і поступову адаптацію.

       На завершення представники місцевої влади, соціальних служб та керівники відділів РДА  подякували матерям і дружинам за витримку і терпіння та побажали, щоби їх сини і чоловіки повернулися додому живими і здоровими.

Категорія: Події | Переглядів: 740 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ