Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Форма входу
Статистика
Головна » 2019 » Лютий » 7 » Зустріч з Оксаною Кузів в районній бібліотеці.
16:36
Зустріч з Оксаною Кузів в районній бібліотеці.

     7 лютого 2019 року у світлиці Рожнятівської центральної районної бібліотеки відбулася цікава літературна зустріч з Оксаною Кузів. Авторка презентувала свою прозову книгу «Собача любов» і поетичну збірку «Задивлена в небо».

    Поспілкуватися з улюбленою письменницею до бібліотеки завітали її активні користувачі, представники установ і організацій району, письменники Рожнятівщини, члени літературного об’єднання «Горгани», педагоги і учнівська молодь, представники місцевої преси, бібліотекарі району.

     

     Оксана Кузів розповіла про презентовані прозову книгу «Собача любов» і збірку поезій «Задивлена в небо», сказала кілька слів про перевидання її першої книги «Адамцьо», прочитала уривки прози і кілька віршів різної тематики. Авторка подякувала всім, хто знайшов час і прийшов на її презентацію, подякувала працівникам бібліотеки за організацію літературної зустрічі.
     Поділилися своїми думками і враженнями член Національних спілок письменників, краєзнавців і журналістів України, лауреат багатьох літературних премій, голова літературного об’єднання «Горгани» Любомир Михайлів; поет, краєзнавець Володимир Кондур; ветеран освітянської ниви, учасниця фольклорного колективу «Надвечір’я» Леоніда Гумінська; вчитель української мови і літератури Лоп’янської ЗОШ І-ІІІ ст. Оксана Луцик, яка завітала на літературну зустріч разом зі своїми учнями.

         

    На завершення директор Рожнятівської ЦБС, заслужений працівник культури України Марія Василівна Рибчак, заступник директора по роботі з дітьми Галина Михайлівна Курташ подякували письменниці за прекрасні книги, які вийшли з під її пера, зазначивши, що користувачі бібліотеки зачитуються її книгами і захоплюються її творчістю. 

    В дарунок для авторки і всіх присутніх прозвучали пісні у виконанні лауреата багатьох пісенних конкурсів і фестивалів, викладача Рожнятівської дитячої школи мистецтв Ірини Русин.

     Присутні в повній мірі насолодилися прозовим і поетичним словом Оксани Кузів, зарядилися від авторки позитивом, добром і світлом та отримали найкращі враження від цієї зустрічі.

   

    

    

Категорія: Події | Переглядів: 533 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ