Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Форма входу
Статистика
Головна » 2017 » Квітень » 5 » Зустріч з поетом Володимиром Присяжнюком
16:36
Зустріч з поетом Володимиром Присяжнюком

     У світлиці районної бібліотеки 5 квітня 2017 року відбулася цікава зустріч з поетом Володимиром Присяжнюком, який подарував всім хвилини якісного і доброго гумору, прекрасного настрою і щирого сміху, миті роздумів про наболіле і рядки чудової лірики, переплітаючи сум із радістю.
     Вчитель історії за фахом та поет за покликанням Володимир Присяжнюк видав свою першу збірку пародій «Тобі сюди, Алісо!», бо вважає, що трохи розумного гумору в нинішньому часі нам точно не завадить. Як говорить автор: «Письменник-пародист повинен мати почуття гумору, читати твори інших не поверхнево, а глибше. Також – розпізнавати та зберігати стиль автора, володіти словом. І писати щиро…».
     Володимир Присяжнюк розповів про написання і цікаву назву збірки, прочитав свої оригінальні дотепні і смішні літературні пародії, громадянсько-патріотичні і ліричні вірші, відповідав на запитання і ділився планами на майбутнє. Автор вважає, що без почуття гумору важко жити, особливо в сучасному світі, а на деякі негативні речі варто дивитися тільки з гумором. Пан Володимир також захоплюється грою на гітарі і під час зустрічі поезія гармонійно поєдналася з піснею під гітару у його власному виконанні. 

     Своїми думками і враженнями поділилися письменник, краєзнавець, член Національної спілки письменників України Любомир Михайлів та учасниця літературної студії «Горгани» Діана Данилюк.

   

     Музичні вітання присутнім подарувала цьогорічний переможець фестивалю естрадної пісні «Водограй», лауреат багатьох пісенних конкурсів і фестивалів, учениця Брошнів-Осадської дитячої школи мистецтв імені Володимира Івасюка Надія Мартинів. 

     На завершення автор подякував всім, хто завітав на літературну зустріч, і подарував презентовану збірку «Тобі сюди, Алісо!» для районної бібліотеки. 

Категорія: Події | Переглядів: 1253 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ