Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Березень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Форма входу
Статистика
Головна » 2020 » Березень » 5 » Березнева нарада бібліотечних працівників
17:16
Березнева нарада бібліотечних працівників

     З настанням перших весняних днів на свою чергову виробничу нараду зібралися бібліотечні фахівці району.

     5 березня 2020 року читальному залі центральної книгозбірні панувала ділова атмосфера. Розпочала фахові навчання директор Рожянтівської ЦБС Галина Михайлівна Курташ. Звертаючись до колег, вона у своєму виступі зробила акцент на основних завданнях, що стоять перед бібліотекарями в умовах децентралізації. Також директорка зупинились на правилах поведінки громадян з метою запобігання поширенню коронавірусу, на питаннях реагування та протидії буллінгу, техніці безпеки та охорони праці в бібліотечних установах, благоустрою бібліотечних подвір’їв. 

    Заступник директора ЦБС по роботі з дітьми Оксана Михайлівна Озаришин детально зупинились на основних оглядах та конкурсах в бібліотечній сфері, календарних датах, ювілеях письменників та визначних історичних подіях березня.

     Організаційні питання комплектування та збереження бібліотечних фондів підняла у своєму виступі завідувачка відділу організації та використання бібліотечних фондів Галина Романівна Савчук.

     На нараді було обговорено також ряд питань виробничого характеру.
     Попри виробничі клопоти та виробничі завдання у цей день була і приємна несподіванка. Адже – незабаром 8 березня. Із святом весни, краси та любові бібліотекинь привітали представники сильної і мужньої половини людства – помічник голови Рожнятівської РДА Богдан Михайлович Яковина та начальник відділу культури Рожнятівської РДА Володимир Феліксович Борович. У своїх вітання вони відзначили важливість та вагому роль, які відіграють жінки на культурній, просвітницькій ниві Рожнятівщини, їхнє подвижництво, любов до обраної професії та високий професіоналізм. Представники влади побажали всім невичерпної енергії, оптимізму, здійснення всіх задумів, планів та весняного настрою. Яскравим акцентом вітання стали троянди, які отримали в дарунок усі жінки Рожнятівської ЦБС. Бібліотечне жіноцтво не приховувало здивування та захоплення!

  

     На завершення виробничо-святкової зустрічі завідувачка бібліотеки с. Сливки Віра Олексіївна Лавришин від всього колективу Рожнятівської централізованої бібліотечної системи щиро привітала зі святом весни директорку Галину Михайлівну Курташ. «Все найсвітліше, що є у нашому житті, – весна, радість, щастя, відродження – пов’язане із Жінкою – берегинею роду людського, – звучало у виступі Віри Олексіївни. – Бажаємо вам, Галина Михайлівна,  міцного здоров’я, добра, благополуччя. Нехай у вашому домі панують спокій і добробут, а серце буде зігріте теплом та повагою рідних і близьких. Нехай вам таланить на однодумців, колег, доброзичливих і щирих людей, а накопичений життєвий досвід і мудрість допоможуть досягти нових звершень!»

Категорія: Події | Переглядів: 434 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ