Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Грудень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Форма входу
Статистика
Головна » 2020 » Грудень » 8 » Дарунок бібліотеці від Українського католицького університету
12:19
Дарунок бібліотеці від Українського католицького університету

     7 грудня 2020 року Рожнятівська  центральна бібліотека отримала книгу в дарунок від Українського католицького університету. Це прекрасне подарункове видання – книга-альбом «Переслідувані за правду. Українські греко-католики в умовах тоталітарних режимів ХХ ст.». Альбом вийшов у  2017 році у видавництві Українського католицького університету у Львові. Тут через світлини, документи, спогади, уривки зі свідчень розкрито трагічну, але водночас героїчну історію українських греко-католиків у ХХ столітті.

   

   

       Цьому подарунку передувала низка подій, що спричинила такий прекрасний результат. На сайті Рожнятівської центральної бібліотеки була розміщена інформація про те, що в цьому році, як результат історичної розвідки до 120-літнього ювілею церкви Різдва Христового у Рожнятові, світ побачило бібліотечне краєзнавче видання «Отець Василь Костюк – вірний слуга Божий і просвітитель українського народу». Згодом на електронну пошту бібліотеки надійшов лист від кандидата історичних наук, заступника директора Інституту історії церкви Українського католицького університету Романа Скакуна з проханням отримати для бібліотеки інституту це видання. Бібліотечні фахівці з радістю відгукнулися на цей запит і надіслали Новою поштою книгу про о. Василя Костюка, а також ще два видання Рожнятівської центральної бібліотеки «Дорогами незламної віри о. Мартиніяна Луціва» та «Каноніст Лев Глинка».

        Тепер в бібліотеці Інституту історії церкви Українського католицького університету є видання і Рожнятівської центральної бібліотеки. Бібліотечні фахівці щиро радіють і пишаються тим, що наша праця дає добрі плоди, є корисною і потрібною. 
       Щиро дякуємо п. Роману Скакуну за теплі слова розуміння і підтримки, а в його особі всім тим, хто працював над виданням прекрасного подарункового альбому «Переслідувані за правду», яке стало гідним поповненням фонду нашої книгозбірні. Зичимо всім міцного здоров’я та нових творчих здобутків на ниві вивчення та пізнання історії нашого народу.

Переглядів: 282 | Додав: Galya | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ