Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Жовтень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Форма входу
Статистика
Головна » 2020 » Жовтень » 1 » День бібліотек 2020 – карантинно, безпечно, весело, душевно, щиро!
10:29
День бібліотек 2020 – карантинно, безпечно, весело, душевно, щиро!

        Наприкінці вересня осінь дарує  золото падолисту, різнобарв’я жоржин і неповторне свято – Всеукраїнський день бібліотек. 
       30 вересня 2020 року працівники Рожнятівської ЦБС, вперше від початку карантинних обмежень, зібралися у світлиці Рожнятівської центральної районної бібліотеки на День професійного спілкування з нагоди відзначення Всеукраїнського дня бібліотек.

     Розпочала зустріч директор Рожнятівської ЦБС Галина Михайлівна Курташ. Звертаючись до колег, вона зазначила, що цей рік був нелегким для нас і приніс у наше життя справді серйозні зміни, бо ми працюємо зараз у дещо незвичному для нас режимі, але, як завжди несемо слово до людей, проводимо онлайн читання, створюємо віртуальні виставки, займаємося пошуковою роботою і готуємо нові друковані бібліотечні видання. Галина Михайлівна також акцентувала на тому, що в нинішньому часі треба забезпечувати не лише хороший настрій та інформаційні потреби наших користувачів, але й їхню безпеку та безпеку кожного бібліотечного працівника.
      Ніякі труднощі не зупинили бібліотечну родину, щоби відзначити своє професійне свято. Робоче спілкування продовжилось святковим дійством «День бібліотек 2020 – карантинно, безпечно, весело, душевно, щиро!». Це свято всіх, хто має відношення до книги, читання, бібліотеки. 

      Розпочали святкову зустріч молитвою і вітальним словом для бібліотекарів отець Степан Твердохліб, отець Роман Токарик.

      Невеликою частиною бібліотек України є книгозбірні нашого району, в яких працюють самовіддані люди. Всі вони вважають свою професію не просто роботою, а своєю місією на Землі, покликанням душі. З нагоди професійного свята за сумлінну і плідну працю високий рівень професійної майстерності, вклад у збереження та примноження духовної та культурної спадщини краю, краєзнавчо-пошукову діяльність бібліотечні працівники отримали грамоти і подяки. Привітали та нагородили бібліотекарів голова районної ради Василь Ярославович Рибчак і керівник апарату РДА Ірина Михайлівна Сагайдак, начальник відділу культури РДА Володимир Феліксович Борович, директор Рожнятівського РНД, голова Рожнятівського районного комітету профспілки працівників культури Ігор Ярославович Тринчук, директор Рожнятівської ЦБС Галина Михайлівна Курташ.

        

         

      На роботі ми всі – одна велика дружна сім’я! Колектив Рожнятівської ЦБС щиро привітав з професійним святом директора Галину Михайлівну Курташ. Заступник директора Рожнятівської ЦБС Оксана Михайлівна Озаришин та завідуюча Перегінської міської бібліотеки Галина Ярославівна Василів побажали їй міцного здоров’я, натхнення у праці, творчих здобутків і постійного руху до нескорених вершин професійної досконалості.

         З найкращими словами побажань до бібліотекарів звернулися заступник головного редактора районної газети «Новини Підгір’я», член НСЖУ Зеновія Годованець, заступниця начальника служби у справах дітей Івано-Франківської ОДА Віталія Попович, голова Рожнятівської районної спілки «Чорнобиль» Іван Дженджера, поетеса, член НСПУ Ольга Парадовська, поетеса Галина Пухта, поетеса, голова Рожнятівського відділу Союзу українок, художній керівник народного самодіяльного хорового колективу Союзу українок Світлана Діденко, головний державний виконавець Рожнятівського районного відділу Державної виконавчої служби Оксана Гулянич, журналіст Мирослава Кузюк.

         Ведуча свята Ніна Шищак привітала з Днем Ангела колег, які носять прекрасні імена Віра, Надія, Любов і Софія та ювілярів Рожнятівської ЦБС, які в часі карантину відсвяткували свої дні народження. 
    З професійним святом музичними дарунками бібліотекарів вітав чудовий музичний колектив у складі директора Рожнятівського РНД Ігоря Тринчука, викладача Брошнів-Осадської ДШМ ім. Володимира Івасюка Олександра Левицького, методиста Рожнятівського РНД Ірини Томків.
        Всеукраїнський день бібліотек – це данина великому внеску бібліотек у розвиток культури і науки нашої країни.
         З професійним святом, дорогі колеги!
      Залишайтеся завжди оптимістами, радійте життю, любіть свою професію, втілюйте цікаві ідеї та впевнено йдіть до своєї мети! Здоров’я, достатку, миру і злагоди, всіх благ! Щоби робота завжди приносила радість і задоволення! Вдячних користувачів, цікавих і насичених позитивом робочих днів!

 

Переглядів: 532 | Додав: Galya | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ