Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Форма входу
Статистика
Головна » 2013 » Жовтень » 1 » З турботою і любов’ю
16:34
З турботою і любов’ю
     1 жовтня 2013 року у центральній районній бібліотеці з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку відбувся літературно-музичний вечір «З турботою і любов’ю».
     У світлиці зібралися літні люди, ветерани праці, активісти культурно-просвітницького життя краю. Поважні роки – це неминучий і закономірний процес. І щоб життя літньої людини не було тягарем, а їх здобутком для всіх і кожного, потрібно формувати суспільну думку про пошану до людей старшого покоління, важливість їх особистого внеску в розвиток держави.
     «Ми відчуваємо свій сьогоднішній обов'язок перед літніми людьми та ветеранами. Наш обов'язок дарувати тепло й увагу, бути вдячними,» – з такими словами звернувся до гостей бібліотечної світлиці заступник голови райдержадміністрації Омелян Бойчук.
     Здоров’я, довголіття родинного затишку щиро бажали присутнім заступник голови районної ради Віктор Тріщ, начальник управління юстиції Рожнятівського району Василь Ткачук. По особливому тепло звучали привітальні слова, адресовані людям третього покоління, від заступника директора територіального центру соціального захисту населення Лесі Абрам.
     «Сьогоднішній день – це добра нагода пильно поглянути на ваші проблеми та задуматись над тим, як полегшити ваше життя,» – зауважила у своєму виступі заступник начальника управління Пенсійного фонду України в Рожнятівському районі Наталія Костюк.
     Під час заходу відбувся цікавий діалог між гостями світлиці. Своїми життєвими історіями ділилися Хімій Ірина Борисівна, Федоренко Любов Миколаївна, Мартинців Марія Павлівна, Дякун Іванна Василівна, Халус Марта Леонівна, Діденко Марія Василівна. Доброта і чуйність, співпереживання і щиросердечність, уміння розділити чужий біль, вчасно підтримати у важку хвилину, розрадити в горі і біді – ось основні нотки розповідей літніх людей. Йшлося на святі і про людяність, і про материнську любов, і про перше кохання.
     
     Не залишили нікого байдужими поетичні рядки простої жінки з Перегінська Ганцюк Мирослави Пилипівни. Щирі, відверті, звернені до Бога, вони у багатьох викликали сльози і спогади, спогади…
     «Дякуємо вам за вашу мудрість і досвід, за ваші поради і активність. Бажаю вам здоров'я, рясних Божих ласк і благословінь,» – такими словами звернулася до присутніх соціальний працівник відділення соціально-побутової адаптації селища Перегінське Мирослава Пилипів.
     Українські народні пісні звучали на святі у виконанні ансамблю союзу українок Рожнятова та Ірина Русин.
     На завершення свята побажала всім здоров’я директор Рожнятівської ЦБС, заслужений працівник культури України Марія Рибчак. Вона сказала, що ця зустріч – це привід до роздумів щодо подальшої долі літніх людей, їх культури, взаємозв’язку поколінь.
Категорія: Події | Переглядів: 1171 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ