Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Серпень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Форма входу
Статистика
Головна » 2021 » Серпень » 18 » День професійного спілкування працівників відділу культури
11:05
День професійного спілкування працівників відділу культури

       18 серпня 2021 року у світлиці Рожнятівської публічної бібліотеки пройшов День професійного спілкування працівників відділу культури Рожнятівської селищної ради. На виробничу нараду зібралися бібліотекарі, працівники Народних домів і клубів. 

      Начальник відділу культури Галина Курташ дала загальну оцінку діяльності клубних закладів і бібліотек, акцентувала увагу на важливості спільної роботи працівників культури та громади, зміцненню матеріально-технічної бази наших закладів, благоустрою територій біля установ, пам’ятників та пам’ятних місць. Увагу присутніх було зосереджено на підготовці до великих серпневих заходів до Дня Прапора і 30-річчя незалежності України. 

     Головний спеціаліст відділу культури Марина Паламар, директор Рожнятівського НД Ігор Тринчук, методист Рожнятівського НД Ніна Дичка надали професійні консультації, акцентуючи увагу на тому, що в нинішньому часі клубні заклади і бібліотеки є осередком культури і центром спілкування для всіх жителів громади. Приділена особлива увага культурно-мистецькій діяльності в селах нашої громади, покращенню роботи закладів культури, поєднанню традиційних та новітніх форм і методів роботи. 

      Завідувачка відділу інформаційних технологій, краєзнавства та соціокультурної роботи Рожнятівської публічної бібліотеки Ніна Шищак надала бібліотечним працівникам методичні поради та інформацію про організацію книжкових виставок, проведення патріотичних і літературно-мистецьких заходів за ІІІ квартал цього року, наголосила на належному інформуванні громадськості про свою роботу на бібліотечних сайтах і блогах, на сторінках місцевої преси, через соціальні мережі та зазначила, що планові заходи повинні працювати на майбутнє, формувати своєрідний, оригінальний та сучасний імідж бібліотеки.
        В ході наради працівники культури обмінювалися досвідом роботи, розповідали про цікаве у житті кожного села, про проведені заходи, обговорювалися пріоритетні напрямки діяльності закладів культури.

     

Переглядів: 302 | Додав: Galya | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ