Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Вересень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Форма входу
Статистика
Головна » 2019 » Вересень » 21 » Делегація Рожнятівщини на книжковому форумі видавців у Львові «Book Forum 2019»
14:08
Делегація Рожнятівщини на книжковому форумі видавців у Львові «Book Forum 2019»

     20 вересня 2019 року начальник відділу культури РДА Володимир Борович, директор Рожнятівської ЦБС, заслужений працівник культури України Марія Рибчак, заступник директора по роботі з дітьми Галина Курташ, завідувачка методичного відділу Оксана Озаришин, завідувачка відділу інформаційних технологій та електронних ресурсів Галина Фреїшин, поетеса Галина Пухта, активна читачка, юрист Оксана Гулянич відвідали головний книжковий форум видавців у Львові «Book Forum 2019».

     ХХVІ Форум видавців, який проходив у Львові з 18 по 22 вересня 2019 року представив поціновувачам КНИГИ більше 2000 назв новинок друкованого слова, що вийшли у більш як 300 українських та зарубіжних видавництвах.
     Цьогорічна програма головного книжкового свята у Львові пропонувала відвідувачам більше 700 різноманітних літературних освітніх та презентаційних заходів. Впродовж 5 днів любителі книги мали чудову нагоду поспілкуватися з авторами, взяти у них автограф, а також придбати книжки. 
     Делегації з Рожнятівщини цього дня пофортунило зустріти на літературному форумі письменницю Оксану Кузів, яка презентувала свою нову книгу «Єнший світ». Письменниця з Івано-Франківська щиро зізналася, що цей львівський книжковий вир приніс нові відчуття сучасності, відкрив неосяжність літературного розмаїття і додав сили та наснаги творити знову і знову.

     Приємно було зустріти та отримати книгу з автографом від метра української літератури видатного поета, критика і літературознавця, перекладача та публіциста Дмитра Павличка. А коротке спілкування з українським прозаїком і літератором Михайлом Слабошпицьким принесло масу позитивних емоцій і вражень.

     Вже традиційно на форумі видавців свої літературні новинки представляли українські письменники, видавці, публіцисти, громадські діячі брати Дмитро та Віталій Капранови. В оригінальний спосіб вони презентували своє літературне надбання: на старенькому зеленому «запорожці» було виставлено новенькі книжки.

     Величезний позитив випромінював молодий письменник, художник, ветеран АТО Володимир Піддубний. На полицях його локації виблискували новенькими палітурками «Книги про війну», «Словник солдатського сленгу», інші видання.

     Серед сотні локацій були цікаві майстер-класи, літературні дискусії, тематичні майданчики, цікаві книжкові інсталяції і звичайно – книжковий ярмарок. Автори, видавці, перекладачі, журналісти, діячі культури, інтелектуали, активна молодь і, звичайно ж, бібліотекарі – були у книжковому вихорі «Book Forum 2019», мета якого і є просуванню читання у сучасному світі.

   

     Завдяки книжковому ярмарку книги відомих авторів сучасності Дарини Гнатко, Світлани Талан, Братів Капранових, Володимира Лиса, Дмитра Павличка, Оксани Кузів, Василя Піддубного із львівських полиць переселились на полиці Рожнятівської центральної бібліотеки. 
     «Сьогодні я побачила багато чудових книжок. Новеньких, яскравих, для дорослих і дітей! Різних! Я завжди з радістю купую книжки, які б сама могла читати і порадити читати своїм дітям і онукам, – ділилась враженням від побаченого на книжковому форумі у Львові поетеса Галина Пухта. – Всі книжки чудові, оформлення – прекрасне. Я вкотре переконалася, що ніяка електронна книжка не зможе замінити «живу» книжку, яка так по-особливому пахне свіжою фарбою. Форум видавців – це справжній День народження КНИГИ!»

Категорія: Події | Переглядів: 644 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ