Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Форма входу
Статистика
Головна » 2013 » Жовтень » 2 » День бібліотекаря цьогоріч святкували у Грабові
17:12
День бібліотекаря цьогоріч святкували у Грабові
     2 жовтня 2013 року Всеукраїнський День бібліотек бібліотекарі Рожнятівщини святкували у віддаленому гірському селі Грабів.
     Відкриття нової модельної бібліотеки – це завжди особлива подія і радість не тільки для громади села, але і для всіх краян. Ця визначна подія у селі відбулася завдяки старанням, праці та наполегливості сільського голови Галини Петрівни Чекіт.
     Гості святкового дійства оглянули сучасне приміщення бібліотеки, всі залишилися задоволеними побаченим: абонемент і книгосховище відповідає сучасним вимогам, на маленьких і дорослих користувачів чекають чудові нові книжки, які зручно розмістилися на сучасних стелажах. Всіх гостей привітно зустрічала завідуюча бібліотекою Галина Васько. 
    
     Розділити радість бібліотекарів району до Грабова прибули голова районної ради Назарій Іванович Іванів, керівник апарату РДА Людмила Йосифівна Захарчук, голова профспілкового комітету працівників культури району Тетяна Василівна Гулянич та велика чисельна делегація бібліотекарів Рожнятівської централізованої бібліотечної системи на чолі з директором Марією Василівною Рибчак.
     Привітати бібліотечних фахівців, а також свою колегу Галину Чекіт, запозичити у неї досвід роботи з громадою, приїхали сільські голови Рожнятівського району: Вагилевич Володимир Михайлович (с. Ясень), Кос Богдан Іванович (с. Лоп’янка), Урядко Володимир Михайлович (В. Струтин), Шевчук Наталія Йосипівна (с. Рівня), Рибчак Михайло Йосипович (с. Сваричів), Варварук Наталія Іванівна (с. Камінь), Мельник Богдан Олексійович (с. Креховичі), Ясінець Ірина Миколаївна (с. Берлоги). На святковому зібранні в сільському клубі лунали вітальні слова, адресовані великій бібліотечній родині Рожнятівщини.
     Особливі вдячні слова на адресу сільського голови Галини Чекіт сказав голова районної ради Назарій Іванів. У своєму виступі він наголосив, що саме подвижницька праця директора Рожнятівської ЦБС Марії Василівни Рибчак, сільського голови Галини Чекіт дала добрі результати, це служить прикладом для інших як саме можна розбудовувати сільські громади.
     Подякувала колезі за науку та добрий приклад для наслідування сільський голова с. Берлоги Ірина Ясінець. Хоча Ірина Миколаївна сама вже вчетверте очолює сільську громаду с. Берлоги, проте вона побачила тут багато цікавого і корисного для себе.
     Виступаючи на святі, директор Рожнятівської ЦБС, заслужений працівник культури України Марія Василівна Рибчак, зокрема відмітила, що жителі села вже втретє довіряють цій приємній мудрій жінці очолювати свою громаду. Галина Петрівна активно працює в інвестиційних програмах, проектах, конкурсах, виграє гранти. А це свідчить про те, що її підтримують і довіряють люди. Марія Василівна також щиро подякувала всім сільським головам, які активно співпрацюють з бібліотекарями у Програмі «Бібліоміст». «Підтвердженням цьому є функціонування безкоштовних пунктів доступу до мережі Інтернет у бібліотеках району, велика кількість користувачів бібліотек та проведення змістовних масових заходів,» – підсумувала Марія Рибчак.
     На урочистостях були присутні також партнери книгозбірень, спонсори, волонтери, друзі. Багато теплих слів і побажань адресували бібліотекарям депутат районної ради Наталія Василівна Мельник, голова ГО «Бойківський рух Рожнятівщини» Богдан Федорович Абрам, голова Союзу українок Рожнятова Світлана Василівна Діденко, кореспондент районної газети "Новини Підгір'я" Мирослава Кузюк, а також партнери – Богдан Миколайович Бачкур, Володимир Феліксович Борович та Роман Степанович Гриценко.
    
     Святкового настрою додавали учасникам дійства музичні інструментальні твори у виконанні дуету в складі Олександра Левицького та Ігоря Тринчука із Брошнева-Осади. Тепло приймали присутні українські пісні, які майстерно виконала Тетяна Зварич (В. Струтин).
    
     Дружня атмосфера бібліотечного родинного свята вкотре підтвердила, що бібліотека це культурний центр, де збираються жителі громади, щоб почитати, поспілкуватися, поринути у безмежний світ Слова та інформації. То ж у Грабові святкували і бібліотекарі, і користувачі, і влада.
Категорія: Події | Переглядів: 2134 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ