Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Форма входу
Статистика
Головна » 2011 » Березень » 11 » Конкурс юних книголюбів «Найкращий читач 2011 року»
15:02
Конкурс юних книголюбів «Найкращий читач 2011 року»
     
     10 березня в приміщенні районної бібліотеки проходив ІІ етап конкурсу книголюбів «Найкращий читач України – 2011», організований районною дитячою бібліотекою спільно з відділом у справах сім’ї, молоді та спорту РДА. Він є відкритим і проводиться щорічно як творче змагання серед дітей 6-7 класів.
     Цьогоріч позмагатися і продемонструвати свої читацькі, декламаторські та артистичні можливості приїхало 29 учасників – переможців І туру конкурсу, що проходив в кожній сільській бібліотеці району.
    
     
     Милували око численних глядачів та гостей святкового дійства бібліотечної світлиці народні строї дітей, а також костюми літературних героїв книжок. Кожен виступ конкурсанта був наповнений глибоким знанням представленої книжки, цікавим неординарним підходом до презентації улюбленого автора чи літературного героя. Перед початком конкурсу кожний учасник представив на розгляд журі свої щоденники прочитаних книг. Всі вони були відповідно оформлені, цікаво ілюстровані.
 
  
          
 
 Нелегко довелося в цей день членам почесного журі, адже учасники конкурсу вправно демонстрували свої читацькі знання та творчо презентували свою улюблену книгу. Та все ж – конкурс є конкурс. Перше місце розділили Волощук Лілія (с. Сваричів) та Юрів Віта (с. Закреничне); друге – посіли Степаненко Юлія (смт. Брошнів-Осада) та Возняк Діана (с. Сваричів). Третє місце журі розділило між Тимківим Владиславом (с. Берлоги), Чоп Наталією (с. Грабів) та Максимець Вітою (смт. Перегінськ). Переможці отримали звання «Кращий читач Рожнятівського району – 2011», саме вони представлятимуть наш район в місті Івано-Франківську, де продовжать змагання у 3-му етапі конкурсу. Окрім переможців, журі також відзначили призерів за творчий та неординарний підхід до представлення книги. Ними стали Сорохман Наталія (с. Небилів)та Михно Інна (с. В. Струтин). Всі вони отримали грамоти, дипломи, цінні подарунки. Спонсорами свята стали депутати районної ради, відділ у справах сім’ї, молоді та спорту РДА.
     Для учасників районного конкурсу, гостей свята звучали музичні подарунки від учнів Рожнятівської школи мистецтв та переможців районного фестивалю «Повір у себе».
   
 
Організатори книжкового свята вітають всіх переможців конкурсу і бажають успіхів у 3-му етапі!
Категорія: Події | Переглядів: 1591 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ