Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Форма входу
Статистика
Головна » 2018 » Червень » 1 » Ми відповідальні за свої вчинки: у бібліотеці відбулась зустріч з неповнолітніми, які скоїли правопорушення
13:07
Ми відповідальні за свої вчинки: у бібліотеці відбулась зустріч з неповнолітніми, які скоїли правопорушення

      Вже традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та надії. Кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього. Дбати про дітей, робити їхнє дитинство щасливим – основний закон людяності і безмежної любові у світі людей. Про це ще раз нагадує Міжнародний день захисту дитини.
      Цього дня спеціалісти Рожнятівського районного сектору з питань пробації Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції, Служби у справах дітей Рожнятівської РДА, центральної районної бібліотеки провели бесіду з неповнолітніми, які мають конфлікти із законом. На зустрічі йшлося про права дітей, їх соціальну адаптацію, пропаганду здорового способу життя та запобігання правопорушень.
      Бесіду проведено біля виставки «Молодь. Право. Мораль». Організатори зустрічі акцентували на тому, що виховання кращих принципів моралі починається з перших миттєвостей життя дитини, а родинне тепло, батьківська відповідальність, увага і захист найкраще сприяють цьому. Було наголошено на тому, що кожна людина, ким би вона не була, може бути корисною суспільству, постійно поповнюючи скарбничку добрих справ, адже «Біблія» вчить нас поступати з людьми так, як ми би хотіли, щоб чинили з нами оточуючі.

   

      Працівники районної бібліотеки ознайомили присутніх із книгою «Рожнятівщина в легендах та переказах» і розповіли про виставку творчих робіт – ілюстрацій до цієї книги учнів Перегінської ДШМ (викладач Оксана Матішак), ознайомили із виставками картин художників Володимира Харченка і Миколи Качура. 

      На завершення зустрічі прозвучали такі слова: «Якщо ви хочете, щоб любили вас, то і ви любіть інших. Якщо вам хочеться, щоб про вас говорили тільки хороше – то і ви не засуджуйте інших людей. Якщо ви хочете, щоб вам допомагали у важку хвилину – просто допомагайте іншим! Пам’ятайте, що ви господарі не тільки своїх дій, але і своїх думок. Контролюйте їх, творіть добро, і воно обов’язково повернеться до вас сторицею!».

 

Категорія: Події | Переглядів: 678 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ