Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Листопад 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Форма входу
Статистика
Головна » 2022 » Листопад » 23 » Нарада працівників бібліотек Рожнятівської громади
14:29
Нарада працівників бібліотек Рожнятівської громади

     23 листопада 2022 року на базі Рожнятівської публічної бібліотеки відбулася виробнича нарада працівників бібліотек-філій Рожнятівської територіальної громади. Ця нарада була присвячена аналізу роботи бібліотек в часі війни, плануванню роботи на наступний рік, розгляду практичних порад та необхідних дій для покращення роботи наших закладів.

     Директор КЗ «Публічна бібліотека з філіями» Оксана Озаришин зробила акцент на основних напрямках роботи бібліотек в нелегких умовах сьогодення, зауваживши, що наші бібліотечні заклади вже пройшли шлях системної трансформації від місця зберігання книжок до культурного центру розвитку громади, місця спілкування, отримання інформації, тому зараз нагальною є потреба намітити реальні кроки змін щодо кожної окремої філії, враховуючи їх потенціал. Вона надала поради щодо створення позитивного іміджу бібліотеки у місцевій громаді акцентуючи на тому, що його складовими є активна комунікація з жителями даного населеного пункту, залучення їх до різнопланових акцій, заходів, надання їм цифрових інформаційних послуг.
      Також присутні отримали від працівників Рожнятівської публічної бібліотеки методичні консультації, практичні поради щодо висвітлення соціокультурної діяльності бібліотек на Інтернет сторінках.

    

      Тримаємося і працюємо в умовах нечуваного протистояння народу України ницому ворогу. Кожен на своєму місці наближає перемогу! Війна перекреслила багато наших планів, проте наші бібліотеки від перших днів ворожого нападу продовжують працювати, допомагають нашим захисникам в тилу, обслуговують малих, юних і дорослих користувачів, також з числа тимчасово переміщених осіб. В умовах війни бібліотеки Рожнятівської громади працюють під гаслом «Читаюча нація – непереможна!», «З книгою – до перемоги!», «Перемагають ті, хто пам’ятає правду!». 
      Бібліотекарі спілкувались, обмінювались досвідом, вносили свої пропозиції по залученню більше жителів громади до читання.

Категорія: Події | Переглядів: 220 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ