Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Форма входу
Статистика
Головна » 2015 » Квітень » 21 » Навчальний візит бібліотекарів України на Івано-Франківщину. День перший
10:33
Навчальний візит бібліотекарів України на Івано-Франківщину. День перший

     20 квітня 2015 року в Івано-Франківській обласній науковій бібліотеці ім. І. Франка розпочав свою роботу навчальний візит переможців конкурсу програми «Бібліоміст» для бібліотекарів публічних бібліотек «Програма професійних навчальних поїздок: вивчення досвіду провідних бібліотек України», який триватиме впродовж 3-х днів. Учасники навчального візиту матимуть можливість ознайомитися з досвідом роботи, напрацюваннями та кращими практиками Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка та бібліотек області.

   

     На зустріч з бібліотечними фахівцями з вітальним словом завітав заступник начальника управління культури Івано-Франківської ОДА Василь Миколайович Тимків, який щиро привітав бібліотечних фахівців на щедрій і мальовничій прикарпатській землі, коротко ознайомив із основними напрямками розвитку та впровадження проектів в галузі культури на Івано-Франківщини, а також побажав учасникам візиту плідної і творчої праці. Ознайомила гостей з кращим досвідом впровадження проектної діяльності ОУНБ директор Івано-Франківської ОУНБ ім. І.Франка Бабій Людмила Василівна. 

    

      У роботі першого дня навчального візиту взяла участь директор Рожнятівської ЦБС, заслужений працівник культури України Марія Василівна Рибчак. З колегами, які приїхали на Прикарпаття з цілої України, згідно робочого плану візиту, Марія Рибчак ділилися досвідом інноваційної діяльності бібліотек Рожнятівської ЦБС на тему «Працюємо на благо громади». Учасники навчальної поїздки мали змогу переглянути також презентацію «Нові можливості: цікаво, корисно, інноваційно», відеофільм, знятий командою програми «Бібліоміст» «Адвокація: сучасна бібліотека – сильна громада» та відео-візитку Рожнятівської ЦБС «У бібліотеку за книгою і не тільки», а родзинкою виступу перед колегами стало частування гостей традиційними бойківськими «горобчиками щастя» та побажання нових професійних здобутків.

   

Категорія: Події | Переглядів: 695 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ