Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Березень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Форма входу
Статистика
Головна » 2019 » Березень » 14 » Патріотичне свято до Дня українського добровольця
17:29
Патріотичне свято до Дня українського добровольця

     14 березня 2019 року з ініціативи Рожнятівського центру допомоги учасникам АТО в Рожнятівській центральній районній бібліотеці відбулось патріотичне свято до Дня українського добровольця.
     На захід до бібліотечної світлиці завітали бійці АТО/ООС, добровольці, представники місцевої влади, читацький актив книгозбірні.

     Молитвою за всіх, хто віддав свої життя за рідну землю і тих, хто зараз воює на Сході України розпочали зустріч отець декан Василь Пастух та військовий капелан отець Іван Креховецький. Звертаючись до присутніх, отець Іван зауважив, що неодноразово буваючи на бойових позиціях серед наших військових, він завжди переконувався у незламній волі і силі духу наших військових і добровольців. Отець Василь наголосив, що на долю наших добровольців та захисників випала висока місія обороняти рідну землю, свій дім, своїх рідних, бо не має більшої любові, ніж віддати своє життя за ближніх…

   

     Хвилиною мовчання вшанували присутні пам'ять всіх тих, хто загинув, захищаючи Україну.
     З хвилюванням слухали учасники свята вірш поетеси з Перегінського, члена Національної спілки письменників України Наталії Данилюк «Криваві жнива».
     Із словами вдячності за мужні серця та любов до Вітчизни звернулись до присутніх голова районної ради Василь Ярославович Рибчак, заступник голови Рожнятівської РДА Богдан Михайлович Яковина та вручили нагороди. У виступах представників місцевої влади йшлося про те, що наш народ стійкий та непереможний і у найскрутніші часи, в пору воєн та злиднів, він завжди об’єднувався задля шляхетної мети – відстояти рідну землю, зберегти незалежність України, не віддати її ворогам, зберегти надбання нашої історії та культури. 

  

     З вітальним словом до військових побратимів звернувся заступник військового комісара Анатолій Дмитрович Скотар. Він побажав усім міцного здоров’я, і додав, що це свято уособлює мужність, силу, патріотизм українських добровольців. 

     Своїми спогадами, роздумами ділився під час свята доброволець, боєць ДУК "Правий сектор" Володимир Ликтей. Він також привітав усіх із Днем добровольця, подякував працівникам районної бібліотеки за волонтерську допомогу бійцям, які захищають мир і спокій нашої держави.

     У неперевершеному виконанні лауреата багатьох пісенних конкурсів і фестивалів, учня Рожнятівської дитячої школи мистецтв Василя Олексина (викладач Руслана Іванишин) прозвучали на святі пісні «Над землею тумани» та «Солдат».

Шановні наші захисники, військовослужбовці, бійці-добровольці! Вітаємо Вас з Днем українського добровольця! Хай дух патріотизму і любов до рідної землі ніколи не згасає у Ваших серцях! Завжди будьте такими мужніми і сильними духом, людяними і щирими! Добра Вам, достатку, миру і злагоди!

Категорія: Події | Переглядів: 842 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ