Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Форма входу
Статистика
Головна » 2014 » Жовтень » 2 » Подаруйте дитині сім’ю, любов та піклування
17:20
Подаруйте дитині сім’ю, любов та піклування

     2 жовтня 2014 року у світлиці Рожнятівської центральної районної бібліотеки пройшла година милосердя «Подаруйте дитині сім’ю, любов та піклування» до Дня усиновлення.
     Усиновлення – тривалий процес із численними перешкодами, проте здолавши всі перепони, життя набуває нового сенсу, люди знаходять найважливіше – дитячу і батьківську любов. А значить у світі стає на одну щасливу родину більше.
     День усиновлення в Україні відзначається щорічно 30 вересня. Свято встановлено згідно з Указом Президента України «Про День усиновлення» від 27 листопада 2008 року і співпадає із днем християнського свята Віри, Надії, Любові та їх  матері Софії.
     Вже традиційно святкову зустріч молитвою та Божим благословенням розпочав декан Рожнятівського протопресвітеріату УГКЦ о. Василь Пастух. Він подякував усиновлювачам за безмежне розуміння, терпіння, за бажання подарувати дитині мить щастя, радості і теплоти, розповів кілька повчальних притч та побажав усім міцного здоров’я і Божої опіки.

     Голова Рожнятівської РДА Василь Ярославович Рибчак зазначив, що діти – це наша надія і наше майбутнє і ми, дорослі, повинні піклуватися про кожну дитину, особливо про дітей, які залишилися без батьківської опіки, адже турбота про них – це завдання кожного з нас, обов’язок громади, суспільства і держави.

      Привітав присутніх з Днем усиновлення та побажав кожній сім’ї злагоди, взаємоповаги і достатку краєзнавець Богдан Бачкур. 

     Радісно зустріли усиновлювачі і діти Богдана Федоровича Абрама, який багато років пропрацював на посаді начальника служби у справах дітей, вирішував усі їхні проблеми, допомагав кожній сім’ї. Богдан Федорович привітав присутніх з Днем усиновлення і побажав всього найкращого, щоб кожна українська сім’я жила у злагоді, любові, взаєморозумінні і достатку.

     На святі діти з прийомних сімей представляли свої таланти: декламували вірші, презентували свої малюнки тощо.
     Начальник служби у справах дітей Віталія Попович подякувала всім за активність, вручила дітям дипломи на згадку про святкову зустріч і цінні подарунки та зазначила, що працівники служби завжди відкриті для спілкування і готові допомогти кожній сім’ї. 

     Як живуть діти у прийомних сім’ях, про їх проблеми і здобутки коротко розповіла начальник відділу соціальної роботи ЦССДСМ Оксана Тарасівна Гаєвська. Вона провела з усиновлювачами тест і анкетування.

     Начальник відділу у справах сім’ї, молоді і спорту Марина Володимирівна Паламар привітала присутніх зі святом і зупинилася на питанні щодо оздоровлення дітей.

     Хвилини радості від чарівного звучання сопілок та прекрасного виконання українських пісень дарував присутнім дитячий фольклорно-етнографічний колектив «Вишиваночка» із  с. Дуба (керівник Ярема Михайлів).

     На завершення святкової зустрічі працівники Рожнятівського Будинку дитячої та юнацької творчості провели з дітьми майстер-клас «Листівка для дитини на сході України». 

 

Категорія: Події | Переглядів: 1104 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ