Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Форма входу
Статистика
Головна » 2016 » Жовтень » 18 » Поезія об’єднала Крим і Рожнятівщину
14:29
Поезія об’єднала Крим і Рожнятівщину

      18 жовтня 2016 року у світлиці районної бібліотеки відбулося чергове засідання літературної студії «Горгани», на яке завітала гостя з Криму – письменниця і журналістка, член Національної спілки письменників України Галина Григорівна Литовченко. 

      Розпочав творчу зустріч голова літературної студії, письменник, краєзнавець, журналіст, член Національної спілки письменників України Любомир Михайлів. Він представив гостю Галину Григорівну та всіх літстудійців, ознайомив з планом роботи засідання та зупинився на основних питаннях літературного процесу вцілому.
     Любомир Львович запросив до слова кримську поетесу Галину Литовченко. Галина Григорівна родом з Києва, зараз проживає у Криму. Вона розповіла, що кримські письменники, у теперішньому часі, є секцією Київської міської спілки письменників і часто збираються у редакції газети «Кримська світлиця» та зазначила, що їй дуже цікаво віч-на-віч познайомитися з письменниками Рожнятівщини, з якими спілкується у соціальних мережах. Пані Галина приїхала до Трускавця і з великою радістю відгукнулася на запрошення поетеси Наталії Данилюк відвідати засідання літературної студії у Рожнятові. В ході зустрічі відбувся цікавий діалог, адже поезія об’єднала Крим і Рожнятівщину. «Є надія, що все зміниться на краще і Крим повернеться до України» – такими словами завершила свій виступ гостя. 

     Вперше завітала на засідання і, за рекомендацією дослідниці бойківського фольклору і краєзнавця Любомири Василечко, поповнила ряди літстудійців педагог, активна громадська діячка Надія Бардяк. Пані Надія представила до уваги присутніх свої твори.

      Читали власні твори літстудійці Леся Шмигельська, Наталія Данилюк, Ольга Парадовська, Володимир Кондур, Богдана Пілецька, Ольга Мацьків, Світлана Діденко. На засіданні була присутня кореспондент газети «Новини Підгір’я» Мирослава Волошин, яка висвітлює творчі зустрічі у районній пресі. Цей день подарував присутнім багато вражень і позитивних емоцій, обговорення нових творів і літературних цікавинок, обмін досвідом і спілкування творчих людей.

 

Категорія: Події | Переглядів: 635 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ