Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Листопад 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Форма входу
Статистика
Головна » 2022 » Листопад » 21 » Приємно отримувати книжкові подарунки!
10:13
Приємно отримувати книжкові подарунки!

      Нещодавно працівники Рожнятівської публічної бібліотеки отримали в дарунок дуже цікаву книгу, науково-популярне видання «Врятуймо скарби разом!». Книга вийшла друком у 2018 році за кошти Івано-Франківського обласного бюджету. Це альбом з прекрасними ілюстраціями, де представлено багаторічну працю над проектом «Врятуймо скарби разом!», системний процес рятування творів давнього мистецтва силами місцевої громади. Тут описані методи роботи менеджерів проекту з музейною аудиторією, яка з фази пасивного відвідувача еволюціонувала до рівня культурного мецената та волонтера. Цей альбом, також, поетапний звіт професійних реставраторів та науковців Івано-Франківського краєзнавчого музею за неповних десять років діяльності проекту. Книга містить багато ілюстрований науковий каталог реставрованих творів давнього українського мистецтва, більшість із яких вперше вводиться у науковий обіг. Автор проекту та упорядник альбому Валерій Твердохліб – завідувач відділу реставрації ІФКМ, художник-реставратор 1-ї категорії.
     Видання призначене для музейних менеджерів, реставраторів, культурологів, мистецтвознавців та усіх, хто цікавиться українським мистецтвом.
      Книгу для нашої бібліотеки передала викладачка образотворчого мистецтва Рожнятівської ДШМ Тетяна Гулянич. Отримала вона цей дарунок на методичному засіданні викладачів художніх шкіл та шкіл мистецтв області 21.10.2022 р.

     Працівники Рожнятівської публічної бібліотеки разом з директором Оксаною Озаришин щиро дякують за щедрий книжковий дарунок, який поповнить краєзнавчий фонд нашої книгозбірні! Вся подарована література, особливо у нинішньому нелегкому часі, є справжнім скарбом! Дякуємо за теплоту серця, доброту і розуміння! Нехай добро повертається до Вас сторицею!

Категорія: Події | Переглядів: 149 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ