Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Форма входу
Статистика
Головна » 2016 » Листопад » 18 » Школа менеджера для директорів бібліотек області
14:37
Школа менеджера для директорів бібліотек області

      З метою підвищення фахового рівня працівників бібліотек та відповідно до плану роботи управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації на базі Рожнятівської центральної районної бібліотеки проведено школу менеджера для директорів центральних районних, міських  та обласних бібліотек на тему «Бібліотека в регіональному інформаційному просторі: суспільні виклики». Гостинно відчинила свої двері в цей день районна книгозбірня для поважних гостей – бібліотечних фахівців з Києва, Івано-Франківська та районних центрів області.

     Прекрасними бойківськими мелодіями учасників школи менеджера у фойє Народного дому зустрічали директор НД Ігор Тринчук, викладач Брошнівської дитячої школи мистецтв Олександр Левицький та бібліотечна родина Рожнятівщини.
      Відкрила роботу школи директор обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Івана Франка, заслужений працівник культури України Людмила Бабій. Вона окреслила цілі і завдання школи менеджера та зупинилась на питанні «Співпраця з громадськістю задля просування читання і книги». 

     Учасників школи менеджера привітали заступник начальника управління культури, національностей та релігій Івано-Франківської ОДА Мирослава Корнелюк, голова Рожнятівської районної ради Василь Рибчак, заступник голови Рожнятівської районної ради Олег Понайда та в.о. начальника відділу культури Рожнятівської РДА Ніна Дичка. Вони побажали всім присутнім плідної праці на благо процвітання українських бібліотек та розвитку культури краю.

          

      Завідувач науково-дослідного відділу Національної парламентської бібліотеки України Людмила Любаренко за допомогою мультимедійної презентації висвітлила тему  «Бібліотека і громада: соціологічні дослідження як інструмент діагностики та оцінки».

       Директор Рожнятівської ЦБС, заслужений працівник культури України Марія Рибчак представила присутнім колектив районної бібліотеки, зробила екскурсію по структурних відділах ЦРБ, акцентувавши увагу на зонування у бібліотеці і тематично-жанрову розстановку фонду. Із захопленням учасники школи менеджера слухали цікаву розповідь Марії Василівни про нововідкриту у бібліотеці релакс-кімнату «З книгою наодинці». Також директор ЦБС поділилися досвідом створення кімнати-музею «RETRO бібліотека як новий формат бібліотечного обслуговування» та запропонувала переглянути відеоролик «RETRO бібліотека: від хати-читальні до сучасної книгозбірні».

      В ході роботи школи менеджера своїм досвідом ділилися директор Калуської ЦБС Світлана Сокульська «Соціальні проекти: конструктивний діалог громади та бібліотек Калущини» та директор Тисменицької ЦБС Ірина Мельник «Бібліотеки Тисмениччини в сучасному соціумі».

   

      Директор ЦБС Марія Рибчак та заступник директора по роботі з дітьми Галина Курташ вручили гостям випечені запашні пташки, щоби кожен повіз додому символ гостинності і неповторності бойківського краю.
      На завершення між учасниками фахових навчань відбувся професійний діалог «Роль бібліотечного менеджменту у взаємодії з населенням і владою» та підведення підсумків роботи школи менеджера у Рожнятові.

Категорія: Події | Переглядів: 1010 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ