Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Форма входу
Статистика
Головна » 2013 » Березень » 29 » Тиждень дитячого та юнацького читання: герої книг оживають на екрані
10:57
Тиждень дитячого та юнацького читання: герої книг оживають на екрані
      Триває Всеукраїнський тиждень дитячої та юнацької книги який цього року проходить з 25 по 30 березня під гаслом «Книга – світ, книга – серцю привіт». Традиційно активно включилася у організацію проведення цікавих і змістовних заходів для юних користувачів Рожнятівська районна бібліотека для дітей.
     Тиждень дитячої та юнацької книги – це каскад літературних задоволень: відкриття нових імен в літературі, знайомство з новими книгами, спілкування з однодумцями, участь у цікавих акціях, демонстрація власних читацьких талантів та досягнень. Спільно зі шкільною бібліотекою Рожнятівської ЗОШ І-ІІІ ступенів організовано цикл цікавих заходів, зустрічей, екскурсій.
    Запам’яталися маленьким читачам огляд літератури «Книги і письменники – ювіляри 2013», з захопленням переглядали відвідувачі виставку «Світ казок – своїми руками», а також книжкову виставку-мандрівку «Сторінками улюблених книг». Для учнів 3-4 класів проведено годину цікавих повідомлень «З журналом по країні знань».
    
     З впровадженням в практику роботи бібліотеки нових інноваційних методів роботи спектр послуг для юних користувачів значно розширився. Тепер юні шанувальники книги не тільки можуть прочитати книгу, але й познайомитися з героями, авторами у віртуальному світі, побачити екранізації улюблених книг на екрані, поспілкуватися з сучасними авторами, обмінятися думками з приводу прочитаного чи побаченого у соціальних мережах. На літературне свято «Це знають дорослі і діти – Книжкова країна найкраща у світі» бібліотекарі запросили учнів молодших класів школи. Цікаво пройшла мультимедіагодина «Тут оживають книжкові герої», під час якої читачі-діти побачили мультфільми - екранізації українських казок, відповідали на запитання мультимедійної літературної вікторини «Упізнай літературного героя».
     Ефективними є інформаційні хвилинки «Цікаве про книгу», під час яких бібліотекарі ознайомлюють читачів-дітей із цікавими фактами з життя книги та бібліотек за допомогою невеликої інформації.
     Тиждень читання — чудова нагода подарувати бібліотеці книги. Адже у бібліотеках триває благодійна акція: «Подаруй бібліотеці книгу». Саме такою нагодою скористався небайдужий до проблем комплектування дитячих книгозбірень, житель села Рівня, активний користувач Мельник Михайло Іванович. Він подарував дитячій бібліотеці нові книги, серед яких видання серії «Серія пригодницького роману», «Шукачі пригод», «Історія в романах». Михайло Іванович вже не вперше дарує книги дитячій бібліотеці, попередній подарунок становив 30 книг популярних серій. Благодійник – великий поціновувач книги, у його домашній бібліотеці багато видань, особливу цінність складають книги духовної тематики, є тут і рідкісні церковні стародруки.
 
Категорія: Події | Переглядів: 2006 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ