Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Форма входу
Статистика
Головна » 2011 » Березень » 23 » Тренінг «Влада і ми: шляхи комунікації»
16:49
Тренінг «Влада і ми: шляхи комунікації»
    
     23 березня 2011 року в приміщенні Інтернет-центру Рожнятівської районної бібліотеки відбувся тренінг для молоді «Влада і ми: шляхи комунікації» при підтримці Програми сприяння Парламенту ІІ. Учасниками тренінгу стали молоді люди – користувачі районної бібліотеки.
     При Інтернет-центрі ЦРБ більше року діє Пункт доступу громадян (ПДГ) до офіційної інформації органів влади, який забезпечує більше доступу до інформації Урядових сайтів про права, обов’язки та можливості впливати на законотворчий процес, а також допомагає формувати у користувачів навики роботи з мережевими ресурсами органів державної влади та управління.
         
     В ході тренінгу було роз’яснено мету та основні принципи діяльності ПДГ, ознайомлено з урядовими сайтами. Для учасників тренінгу проведено віртуальну екскурсію Будинком Уряду. Молоді люди з цікавістю «гортали сторінки» електронного урядового довідника, а також детально вивчали роботу Відділу з питань звернень громадян Апарату Верховної Ради України. Учасники тренінгу мали змогу особисто «мандрувати» картою порталу Верховної ради. Особливо зацікавив всіх Урядовий портал – єдиний веб-портал органів виконавчої влади. Справжнім відкриттям для більшості став Урядовий сайт для юних громадян. Він привернув увагу своєю неординарністю в оформленні самого сайту, а також цікавою формою подання офіційної інформації. Більшість учасників висловили думку, що «насправді Програма сприяння Парламенту ІІ робить надзвичайно корисну для пересічних громадян роз’яснювальну і навчальну роботу. Вона робить для всіх владу ближчою і зрозумілішою».
     Учасники заходу також мали можливість закріпити отримані під час тренінгу знання шляхом вирішення практичних завдань. На завершення кожен з учасників отримав буклет, який знайомить з роботою ПДГ районної бібліотеки, а також зазначені Інтернет-ресурси офіційної інформації.
Категорія: Події | Переглядів: 1115 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ