Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Серпень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Форма входу
Статистика
Головна » 2015 » Серпень » 20 » Україна моя світанкова
15:41
Україна моя світанкова

     20 серпня 2015 року у світлиці Рожнятівської центральної районної бібліотеки народний аматорський хоровий колектив Союзу українок (кер. Світлана Діденко, муз. кер. Ірина Русин) провів музично-патріотичне святкове дійство «Україна моя світанкова» з нагоди відзначення Дня Незалежності України.

     Зустріч розпочалася Державними Гімном України. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять Героїв, які загинули у боротьбі за волю, єдність і цілісність України. 
     Голова Рожнятівської РДА Ірина Богданівна Люклян та селищний голова селища Рожнятів Василь Степанович Мацевко привітали усіх присутніх з наступаючими святами Днем Прапора і Днем Незалежності України, побажали усім міцного здоров’я і мирного неба над головою та подякували народному аматорському хоровому колективу Союзу українок за організацію чудового свята.

   

    Начальник управління Державної казначейської служби в Рожнятівському районі, голова райкому профспілки працівників державних установ Ольга Миколаївна Дмитришак побажала спокою і миру, злагоди і добробуту та вручила кращим державним службовцям грамоти від райкому профспілки.

     В’язанка українських пісень «Молитва за Україну», «Україна-Мати», «Йшли селом партизани», «Ой там у лузі при долині», «Прощався стрілець», «Пісня про матір», «Козацькому роду нема переводу», «Козак гуляє», «Грудка України», «До українців», «Ой у лузі червона калина» у виконанні народного аматорського хорового колективу Союзу українок подарувала присутнім незабутні хвилини. У залі витав дух свободи, патріотизму і гордості за рідну землю. Ведучі свята Світлана Діденко та Ірина Русин гортали сторінки історії боротьби за незалежність нашої держави та проникливо читали вірші про Україну.

    

     Зі словами найкращих побажань до присутніх звернулися заслужений працівник культури України Ярослав Іванович Тринчук, краєзнавець, збирач старовини, політичний діяч Богдан Миколайович Бачкур, директор територіального центру соціального захисту населення Мар’ян Мар’янович Бардяк.

    

     24-ту річницю своєї незалежності Україна змушена відвойовувати, виборюючи власні землі, відстоюючи права та свободи громадян. Саме час переоцінити себе як частину великої держави. Час для єднання, змін і виважених рішень. Нехай же над нашою державою завжди буде мирне небо, а у серці кожного побільшає добра. Погожої днини, втішного слова і гарних новин на щодень. Хай кожен крок вперед буде багатий на перемоги, а кожен успіх робить нашу державу міцною і неподільною. З Днем незалежності України!

Категорія: Події | Переглядів: 1218 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ