Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Червень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Форма входу
Статистика
Головна » 2022 » Червень » 28 » Україно, Господь із тобою! Буде мир, перемога і воля!
12:39
Україно, Господь із тобою! Буде мир, перемога і воля!

        28 червня 2022 року у світлиці Рожнятівської публічної бібліотеки проведено годину історії «Україно, Господь із тобою! Буде мир, перемога і воля!»  з нагоди відзначення 26-ї річниці Конституції України.

      Конституція – основа процвітаючої держави, запорука єдності українського народу, гарантія прав і свобод кожного громадянина. Основний Закон відбиває складний історичний шлях, що пройшов український народ, і сьогодні виборюючи незалежність та право самостійно визначати свою долю. Присутні разом виконали Державний Гімн України.
       В різні часи історії України наші герої боролися за її незалежність і єдність, берегли батьківську землю і ніколи не забували, якого ми роду, з якого джерела черпаємо силу і наснагу. Цього року минає 9 років від початку Революції Гідності, 8 років відколи війна охопила східні кордони нашої держави. Сьогодні рівно 4 місяці і 4 дні повномасштабної війни недокраїни агресора проти України. На жаль, кривава боротьба щодня забирає від нас кращих синів і дочок України. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять всіх, хто віддав своє життя за Україну.
         Україна – в серці кожного з нас! А її майбутнє – в щоденній праці її громадян на своєму місці і в доступний спосіб реалізовувати споконвічні прагнення українців, розбудовуючи країну. Стараймося жити за законами Божими, законами природи і законами держави! Бог з нами і перемога вже не за горами!
       У неперевершеному виконанні інструментального дуету БКЗК «Народний дім смт Рожнятів» у складі Ігоря Тринчука і Олександра Левицького прозвучали відома мелодія Гімну Українських січових стрільців та УПА «Ой у лузі червона калина» і в’язанка патріотичних мелодій. Пісню «Що ти знаєш про нас, Європо?» проникливо виконала директор Народного дому с. Нижній Струтин Леся Андрусів.


        На завершення ведуча заходу Ніна Шищак побажала всім мирного неба, здоров’я, козацького духу та Божого благословення, а нашій рідній Україні перемоги, миру і світлого майбутнього! 

Переглядів: 270 | Додав: Galya | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ