Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Форма входу
Статистика
Головна » 2016 » Березень » 3 » Управління Пенсійного фонду України в Рожнятівському районі: 25 років на службі людям
12:46
Управління Пенсійного фонду України в Рожнятівському районі: 25 років на службі людям

      2 березня 2016 року у світлиці районної бібліотеки відбулася святкова зустріч з нагоди 25-річчя управління Пенсійного фонду України в Рожнятівському районі. 

      Урочистості з нагоди професійного ювілею розпочалися Державним Гімном. Начальник управління Пенсійного фонду України в Рожнятівському районі Петро Миколайович Стовбан привітав колектив і побажав злагоди, миру, міцного здоров’я, щастя, добра, невичерпної енергії, подальших успіхів і нових звершень.  Він зазначив, що нинішній колектив районного управління усвідомлює величезну соціальну вагу успішного виконання покладених на нього завдань та розуміє, що від результатів роботи залежить благополуччя людей старшого покоління, які знаходяться на заслуженому відпочинку. Петро Миколайович представив гостей та запрошених і передав слово для підбиття підсумків роботи за 2015 рік та окреслення основних завдань на 2016 рік першому заступнику начальника управління Пенсійного фонду України в Рожнятівському районі Наталії Миколаївні Костюк та заступнику начальника управління Пенсійного фонду України в Рожнятівському районі Оксані Миколаївні Турчин.

    

      Так як зараз складний для нашої держави час, присутні, у скорботі схиливши голови, згадали Героїв Небесної сотні і воїнів АТО, які загинули за свободу і цілісність нашої держави. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять людей, які в свій час працювали в управлінні, але, на жаль, відійшли у вічність.  Колектив пам’ятає і береже світлі спогади про  них. 
      Зі словом-привітанням з нагоди професійного ювілею звернулися голова районної ради Василь Ярославович Рибчак та перший заступник голови Рожнятівської РДА Андрій Ігорович Тринчук. Представники місцевої влади вручили грамоти працівникам районного управління Пенсійного фонду.

      Петро Миколайович Стовбан виразив вдячність всім тим, хто стояв на початку створення Пенсійного фонду, заслуженим ветеранам, які доклали багато зусиль для становлення і розвитку пенсійної системи в районі та виховання професіоналів, які прийшли їм на зміну. Він вручив ветеранам грамоти, квіти та сувеніри до 25-річчя управління Пенсійного фонду України в Рожнятівському районі.

       Зі словами найкращих побажань до колег звернувся Володимир Петрович Майборода, який свого часу, на протязі 13-ти років, очолював управління Пенсійного фонду України в Рожнятівському районі. Володимир Петрович побажав присутнім бути завжди здоровими і сильними духом, щасливими в родинах і успішними на роботі. 

      Роман Михайлович Новицький хоч і недовго обіймав посаду начальника управління, але з радістю відгукнувся на запрошення колег і зазначив, що гордий з того, що мав можливість очолювати такий прекрасний колектив. Він побажав усім присутнім в міцному здоров’ї на протязі довгих років отримувати пенсію і жити в мирі, злагоді й добробуті.

      Працівники бібліотеки звернули увагу на основні етапи становлення пенсійної системи України, згадали історію її розвитку і головні події у нашому районі, відзначили злагоджену щоденну роботу професійного колективу районного управління.
В дарунок для працівників Пенсійного фонду прозвучали прекрасні мелодії у виконанні інструментального дуету у складі Ігоря Тринчука і Олександра Левицького та чудові українські пісні у виконанні учениці дитячої музичної школи ім. В. Івасюка Надії Мартинів. 

    

      Управління Пенсійного фонду в нашому районі є лише часткою великої родини Пенсійного фонду України і намагається в повсякденній роботі з людьми домогтися результату, щоб забезпечити успіх пенсійного реформування. І якими б не були завдання окремих етапів пенсійного реформування, мета одна – забезпечення гідної старості кожної людини. Задля цієї мети злагоджено працює і колектив управління Пенсійного фонду України в нашому районі.

      Шановні працівники управління Пенсійного фонду України в Рожнятівському районі! Ваша щоденна напружена праця слугує інтересам людини, добробуту українських пенсіонерів і вимагає доброти, чуйності, людяності і толерантності, повної самовіддачі та готовності у будь-який час прийти на допомогу тим, кому потрібна підтримка та щира людська порада. Хай доля щодень оберігає Вас та примножує в серцях добро і милосердя, а в роботі – знання і вміння. Миру, злагоди і добробуту вам і вашим родинам! Нехай Ваша праця служить зміцненню української пенсійної системи і процвітанню нашої держави! 

Категорія: Події | Переглядів: 1871 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ