Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Липень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Форма входу
Статистика
Головна » 2018 » Липень » 13 » Вечір-зустріч «Тепло золотого віку»
13:10
Вечір-зустріч «Тепло золотого віку»

     12 липня 2018 року в Рожнятівському Народному Домі відбувся святковий вечір-зустріч для літніх людей «Тепло золотого віку». Організатори свята – Територіальний центр соціального обслуговування Рожнятівської районної ради, Відділ культури Рожнятівської РДА, Рожнятівська центральна районна бібліотека.

     На святі були запрошені люди поважного віку – інтелігенція Рожнятівщини, просвітяни, ветерани праці, члени союзу Українок, клубу "Золотий вік", активісти громадсько-патріотичного життя краю, друзі бібліотеки.
     Присутніх на заході привітали заступник голови Рожнятівської РДА Михайло Богданович Яковина, начальник відділу культури РДА Володимир Феліксович Борович, селищний голова Василь Степанович Мацевко та начальник територіального центру обслуговування населення Рожнятівської районної ради Мар’ян Мар’янович Бардяк.

   

   

     Тепла, радісна атмосфера свята не залишила байдужими жодного з присутніх у залі. Тому, не зважаючи на роки, сильні та молоді духом люди золотого віку знайшли час і для співу, і для спогадів, і для щирих привітань один одного, і для суму за тими, кого вже немає поруч, і, звісно ж, для надії на майбутнє. 

   

   

     Атмосферу свята створювали музичний дует Ігоря Тринчука та Олександра Левицького, звучали пісні у виконанні юної співачки Ірини Томків.

     Брали активну участь у проведенні свята і запрошені гості. Нікого не залишили байдужими барвистий виступ членів «Просвіти» села Ціневи, порадував професійном виконанням музичних творів камерний хор «Просвіти» села Красне (керівник Володимир Ілиняк), підтримали літню забаву в Народному Домі учасники фольклорного колективу «Надвечір’я» села Сваричів (керівник Василь Яцків), задушевні ліричні пісні звучали у виконанні учасників осередку союзу українок села Сваричів (керівник Ганна Василівна Рибчак) та союзу українок Рожнятова (керівник Світлана Діденко). У виступах звучали авторські вірші про рідне село, українські народні пісні, ліричні твори, коломийки а також гуморески від жителя села Сваричів Василя Савчука.

   

     

    

     

     Вдячні глядачі супроводжували виступи аплодисментами та своїми добрими посмішками, а ще співали пісні, кружляли у вальсі, танцювали «голубку», брали участь у конкурсах та розвагах.

      

        

       

       

     Кажуть, що поважний вік – це час, коли людина стає міцнішою духом, збагачується мудрістю і досвідом, більше вірить і довіряє, любить і прощає. І це воістину так. Адже про кожного з них можна писати романи і повісті. І це буде бентежна правдива розповідь про стійкість, мужність, працелюбність, і людяність. Такі вони – наші бойківчани золотого віку!

Категорія: Події | Переглядів: 1034 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ