Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Лютий 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Форма входу
Статистика
Головна » 2022 » Лютий » 22 » Відкриття виставки творчих робіт Тетяни Здерко «Переливи барв» у Рожнятівській бібліотеці
16:16
Відкриття виставки творчих робіт Тетяни Здерко «Переливи барв» у Рожнятівській бібліотеці

       22 лютого 2022 року у світлиці Рожнятівської публічної бібліотеки відбулося відкриття виставки творчих робіт юної художниці, учениці Рожнятівської дитячої школи мистецтв, переможця міжнародних, всеукраїнських, обласних, районних конкурсів та олімпіад з образотворчого мистецтва Тетяни Здерко «Переливи барв». Бібліотечна світлиця вже вкотре стала прекрасним мистецьким простором з творчою аурою! Сьогодні тут було чарівно, тепло, затишно і атмосферно! Виставка вражає, надихає, зачаровує!

   

    

    Тетяні ще тільки 16 років, а її руки вже творять таку красу. Вона навчається в 11 класі Петранківського ліцею. Закінчила Петранківську гімназію. Ще з дитинства любила малювати. Вже шостий рік навчається в Рожнятівській дитячій школі мистецтв, клас образотворче мистецтво (викладач Тетяна Василівна Гулянич). Захоплюється різними жанрами і техніками образотворчого мистецтва. Мріє стати художником-реставратором.

      Юна художниця Тетяна Здерко розповіла про себе, про своє захоплення малюванням, про те, скільки сили і натхнення прикладає, щоб творити, ознайомила присутніх з виставкою та гідно представила свої роботи. 

     Ми тішимося успіхами своїх дітей більше, ніж власними. В цей день найбільше хвилювалася і, водночас, гордилася своєю дитиною мама Тетяни Надія Степанівна Здерко. Вона розповіла про захоплення своєї донечки і привітала її з першою персональною виставкою.

     Безліч творчих сердець шукають у цьому розбурханому світі щось справжнє і прекрасне. Під добрим керівництвом хороших наставників творить свої роботи Тетяна. Розповіли про свою ученицю Тетяну викладач Рожнятівської дитячої школи мистецтв Тетяна Василівна Гулянич, перший вчитель малювання Петранківської гімназії Ніна Михайлівна Феняк.

       Приїхали підтримати Тетяну і привітали її з першою персональною виставкою директор Петранківського ліцею Жанна Григорівна Перепічка, заступник директора Петранківської гімназії Надія Миколаївна Неспляк. 

     У бібліотечній світлиці було по-особливому затишно. Живопис гарно і так органічно переплітався з музикою. В дарунок для юної художниці та всіх присутніх прозвучали прекрасні мелодії у неперевершеному виконанні зразкового аматорського оркестру народної музики «Дивограй» (кер. Михайло Турчин), учениці 1 класу Рожнятівської дитячої школи мистецтв Олі Філіпович (викл. Мар’яна Сагайдак), ансамблю учнів Рожнятівської дитячої школи мистецтв (кер. Віталія Рибчак).

     

     Начальник відділу культури Рожнятівської селищної ради Галина Михайлівна Курташ подякувала талановитій дівчині за творчу працю і наполегливість, побажала впевнено іти вперед, розвивати свій талант, досягнути успіхів у художній майстерності та вручила подяку від відділу культури. 

      Отець Степан Твердохліб побажав Тетяні легких життєвих доріг, Божої опіки, здійснення бажань і надалі розвивати Богом даний талант. 

      В цей день дуже чисельно Тетяну підтримали її односельчани з села Петранка, рідні, знайомі, друзі, вчителі. Було багато щирих і теплих слів, найкращих побажань, багато квітів і презентів для талановитої дівчини, було багато радісних посмішок, прекрасних емоцій, неймовірних вражень, багато позитиву і доброти.

     

Переглядів: 457 | Додав: Galya | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ