Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Форма входу
Статистика
Головна » 2016 » Квітень » 14 » Виставка Соломії Кулієвич «Великодні візерунки»
16:19
Виставка Соломії Кулієвич «Великодні візерунки»

      13 квітня 2016 року у приміщенні Рожнятівської центральної районної бібліотека відбулося відкриття виставки творчих робіт «Великодні візерунки» вихованки гуртка «Фантазія» Рожнятівського Будинку дитячої та юнацької творчості, учениці 7 класу Брошнів-Осадської ЗОШ І-ІІІ ст. Соломії Кулієвич. 
       На відкриття до бібліотечної світлиці завітали вихованці Рожнятівського БДЮТ на чолі з директором Стрижак Л. Д., викладачі школи,  завідувач сектору молоді і спорту Паламар М. В., начальник центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді Гаєвська О. Т., батьки вихованців, користувачі бібліотеки.

      

       Розпочала творчу зустріч з юним талантом заступник директора Рожнятівського будинку дитячої та юнацької творчості Надія Миколаївна Савчук. Вона представила присутнім творчий доробок  юної майстрині і запросила до слова отця-декана Василя Пастуха. Священик з захопленням відмітив яскравість і неповторність кожної представленої роботи і сказав, що Господь усім роздає таланти, та не кожен може і вміє його розкрити і представити для всіх людей, а сьогодні ця виставка якраз представляє всесторонньо розвинену творчу натуру. Отець щиро побажав Соломійці продовжувати розвивати свої таланти і з Божою допомогою творити далі. Отець також поблагословив усіх присутніх дітей на творчу дорогу.

   

       Відрадно, що всі починання Соломії підтримує її мама Вікторія Кулієвич. Вона допомагає дочці втілювати усі її творчі задуми, цікаві ідеї. Коли слово надали Соломії, вона поділилася з присутніми на відкритті виставки своїми задумами і планами на майбутнє, розповіла про захоплення спортивно-бальними танцями, настільним тенісом, волейболом та декоративно-прикладним мистецтвом. В гуртку «Фантазія» вона працює в різних техніках: квілінг, витинанка, художня набивка, бісероплетіння, вітражний розпис, робота з пластиліном, модульне орігамі, вишивка, створення топі аріїв і композицій з природних матеріалів.
       Добрим словом про свою вихованку відгукнулась керівник гуртка «Фантазія» Гуць Н. М. Вона сказала, що Соломія надзвичай активна, весь час у пошуку, постійно розвиваються сама і спонукає інших до творчого розвитку. Вона любить поєднувати різні техніки, експериментувати, щоб отримувати найкращий результат.

      Директор БДЮТ Стрижак Л. М. привітала юний талант з прекрасним творчим доробком, побажала ще багато нових робіт і виставок і вручила подяку.

      Своїми враженнями від виставки поділилася Марина Паламар, а заступник директора по роботі з дітьми Рожнятівської ЦБС Курташ Г. М. побажала Соломії невичерпної енергії, здійснення задумів і подякувала за чудову виставку.

     

Категорія: Події | Переглядів: 891 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ