Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Форма входу
Статистика
Головна » 2012 » Березень » 16 » "Все можливе тому, хто вірує"
11:22
"Все можливе тому, хто вірує"
     15 березня 2012 року у світлиці Рожнятівської центральної бібліотеки пройшла година духовності «Все можливе тому, хто вірує», присвячена великому посту. Піст - час покаяння, очищення, навернення, час скріплення нашої волі, гартування характеру, час на добрі діла, милосердя, молитву за себе та інших, прощення та каяття.
     Ініціаторами проведення години духовності стали настоятель церкви Пресвятої Богородиці села Берлоги отець Роман Наритник та активістка громадського життя села Цінева, вчителька за фахом Надія Леонівна Бардяк, під орудою якої активно діють гуртки релігійного спрямування «Янголятко» та «Вогники віри».
     Молодий просвітитель отець Роман із чистим серцем та  чудовим голосом не лише згуртовує своїх парафіян молитвою, а й радує чудовими піснями із глибоким духовним змістом. На свято священик завітав із своїм духовним ансамблем «Лілея», який діє при церкві с. Берлоги.  
          З високим духовним піднесенням учасники свята донесли до гостей світлиці слова про особливість великого посту для кожного християнина, повідали про те, як потрібно вести себе у цей час, розповіли глядачам біблійні легенди та притчі.
     З хвилюванням переглядали присутні мультимедійну презентацію, яка супроводжувала захід.  Сльози на очах викликав перегляд відео «Під хрест твій стаю» та «Маріє не плач». В бібліотеці оформлено книжкову виставку «Час великого посту – час покаяння, очищення, навернення…».
     На годину духовності до бібліотеки завітали представники майже кожного населеного пункту району. Гості світлиці були вдячні організаторам та юним учасникам години духовності  за їхню щирість та духовність.
     На заході були присутні представники духовенства багатьох сіл району, з словами подяки виступали отець Любомир Криштофік та отець Роман Токарик.
    
     Висловили свої побажання та поділились враженнями від побаченого заступник голови Рожнятівської районної державної адміністрації Омелян Петрович Бойчук, представник районної ради Наталія Василівна Мельник, голова селищної ради Рожнятова Василь Степанович Мацевко, начальник відділу культури і туризму Ярослав Іванович Тринчук.
         
     На завершення, усім хто долучився до організації та проведення години духовності подякувала господиня бібліотечної світлиці Марія Василівна Рибчак.
 
У цей святий час Великого посту кожна віруюча людина складає іспит сумління, критичним оком зазираючи у найглибші закамарки своєї душі.
Категорія: Події | Переглядів: 1449 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ