Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Форма входу
Статистика
Головна » 2015 » Травень » 6 » Зустріч з воїнами АТО: «Солдате, повертайся живим!»
09:33
Зустріч з воїнами АТО: «Солдате, повертайся живим!»

     5 травня 2015 року у літературно-мистецькій світлиці Рожнятівської центральної районної бібліотеки відбулась зустріч із воїнами АТО. В цей день на зворушливу зустріч із бібліотекарями Рожнятівщини прийшли ті, хто в буремному регіоні боронить цілісність, свободу і незалежність України. 

     Сказати слова подяки за волонтерську допомогу прийшли бійці окремого штурмового батальйону «Айдар» Збройних сил України – наш земляк Андрій (позивний «Дюха», с. Рівня) та Ігор (позивний «Грізлі», Кіровоградщина). У своєму зверненні боєць Андрій щиро дякував усім, хто долучився до волонтерства. «Допомога АТО в наш час – це безцінна допомога кожному воїну, завдяки якій можна забезпечити фронт всім необхідним, ну, хоча б частково», – сказав молодий боєць. Він також наголосив, що  якби прості люди спільними зусиллями не жертвували кошти на усі ці критично важливі речі, ситуація була би значно гіршою.

    

     Наш земляк боєць Андрій та його побратим Ігор на Сході України разом боронять державу від агресора ще з того часу, як пліч-о-пліч відстоювали на Майдані високі прагнення свободи і справедливості для рідної держави. Багато довелось пережити за цей час. Та про все це вони пообіцяли розказати тоді, як настане мир в Україні. «Ми зробимо усе для того аби пришвидшити перемогу і повернутись у рідну домівку живими і здоровими», – запевнив присутніх воїн АТО Ігор.
     Душевна розповідь бійців викликала великий інтерес в усіх учасників зустрічі. Бібліотекарі не залишилися байдужими до спогадів, у багатьох були сльози на очах, гордість за таких синів рідної землі. 
     Своє захоплення і вдячність воїнам-захисникам від усіх бібліотекарів ЦБС адресувала під час зустрічі директор, заслужений працівник культури України Марія Василівна Рибчак. Вона запевнила почесних гостей, що всі люди, хто чим може, долучаються до спільної великої і напруженої волонтерської роботи, бо тільки в єдності сила. 
     На завершення, ветеран бібліотечної справи бібліотекар села Лецівка Євдокія Федорівна Шумей по-материнськи поблагословила воїнів, побажала їм Ангела-хранителя у справі захисту рідної землі на МНОГІЇ І БЛАГІЇ ЛІТА.
     СОЛДАТИ, ПОВЕРТАЙТЕСЯ ЖИВИМИ!

Категорія: Події | Переглядів: 929 | Додав: Galya | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ