Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Січень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Форма входу
Статистика
Головна » 2024 » Січень » 17 » Покращення правової обізнаності громадян триває
15:09
Покращення правової обізнаності громадян триває

     Система безоплатної правової допомоги постійно проводить правопросвітницьку роботу з громадськістю,  щоб кожна людина знала про свої права та куди звертатися, якщо їх було порушено.
     Важливим напрямом роботи є покращення правової обізнаності громадян. 17 січня 2024 головний юрист сектору «Рожнятівське бюро правової допомоги» Ілона Понайда спільно із начальником Калуського районного сектору  № 2 філії  ДУ  «Центр пробації» в Івано-Франківській області Роксоланою Винник  провели для працівників бібліотечних установ громади правопросвітницький захід. 

       

    Відповідно до графіку виїзних прийомів 17 січня 2024 року у приміщенні КЗ «Публічна бібліотека з філіями» Рожнятівської селищної ради  юристом сектору «Рожнятівське бюро правової допомоги» Ілоною Понайдою проведено консультування громадян. З метою розширення доступу населення до правничої допомоги організовується робота консультаційних пунктів, під час яких громадяни мають змогу отримати правову інформацію, консультації і роз'яснення з правових питань. 
     Начальник Калуського районного сектору  № 2 філії  ДУ  «Центр пробації» в Івано-Франківській області Роксолана Винник проінформувала присутніх про переваги та ефективність роботи інструментів пробації. Закликала поглибити співпрацю з громадою для підвищення безпеки суспільства.
     Під час роботи консультаційного пункту за правовою допомогою звернулися особи, яких цікавили питання щодо адміністративного права, цивільного права, спадкового права, трудового права та соціального забезпечення. 
      На завершення заходу присутні отримали інформаційні буклети на правову тематику, а також ознайомлені з можливістю отримання правової допомоги дистанційно зателефонувавши до єдиного контакт-центру системи безоплатної правової допомоги за номером 0-800-213-103, та ознайомитися з правовими консультаціями на довідково-інформаційній платформі «WikiLegalAid» https://wiki.legalaid.gov.ua. 

Категорія: Події | Переглядів: 213 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ