Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Червень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Форма входу
Статистика
Головна » 2023 » Червень » 02

       2 червня 2023 року бібліотечні фахівці Рожнятівської громади вчергове зібралися на свої професійні навчання. Фахову зустріч модерувала директор КЗ «Публічна бібліотека з філіями» Рожнятівської селищної ради Оксана Озаришин. Вона детально ознайомила працівників бібліотек з Положенням про проведення обласного конкурсу «Краща бібліотечна виставка-інсталяція «Героїв Україна пам’ятає…». У своєму виступі Оксана Михайлівна також наголосила на актуальних питаннях щодо підготовки річних статистичних звітів за 2023 рік, ознайомила з матеріалами онлайн семінару «Актуальні питання бібліотечної статистики» НБУ ім Ярослава Мудрого.
       В ході Дня професійного спілкування присутні отримали змістовні відповіді щодо індексації фондів при списанні.
       Фахові навчання тривають, адже престиж бібліотечної професії багато в чому залежить від рівня професійної майстерності співробітників.

Переглядів: 271 | Додав: Galya | Дата: 02.06.2023 | Коментарі (0)

     Попри всі труднощі, в цей нелегкий для нашої держави час війни, бібліотеки Рожнятівської громади тримають не тільки інформаційний та освітній фронти, а вже стали потужними центрами підтримки для кожного, місцем, де народжуються нові ідеї,  платформою для спілкування людей, осередком соціокультурного життя громади, інноваційним хабом, де можна навчитися цифрової грамотності. До бібліотеки щодня приходять почитати, попрацювати, чогось навчитися, поспілкуватися люди різних вікових категорій і кожен тут може знайти свою зону комфорту. Сьогодні бібліотеки Рожнятівщини багатофункціональні, доступні, відкриті для всіх. До нас може прийти кожен житель громади та безкоштовно отримати доступ до платформи «Дія. Цифрова освіта», щоб пройти навчання з цифрової грамотності чи отримати консультації й допомогу працівників бібліотек. 
     2 червня 2023 року  на базі Рожнятівської публічної бібліотеки проведено навчання цифрової грамотності, щоб краще освоїти платформу «Дія. Цифрова освіта». Працівники бібліотеки Ніна Шищак, Галина Русин, Ольга Юревич, які в травні взяли участь в чотириденному онлайн тренінгу для координаторів Хабів цифрової освіти Івано-Франківської області «Розвиток спроможності бібліотек-Хабів цифрової освіти», ділилися отриманими знаннями і навиками з працівниками бібліотек-філій. Вибрали дуже актуальну в нинішньому часі тему навчання і практичного завдання «Як заповнити електронну петицію про присвоєння почесного звання Героя України».

Категорія: Події | Переглядів: 132 | Додав: Admin | Дата: 02.06.2023 | Коментарі (0)

АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ