Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Форма входу
Статистика
Головна » Архів матеріалів

       Туризм є одним із найголовніших напрямків розвитку населених пунктів. Село Сваричів має більш як 600-річну історію. Тут є багато цікавих місць,свої традиції, кухня, сакральні пам’ятки, фестиваль бойківської кухні «Варенички мої».
Метою проєкту «Розвиток туристичного потенціалу села Сваричів» є збільшення кількості гостей села за рахунок створення нових туристичних та інформаційних локацій.

Категорія: Події | Переглядів: 398 | Додав: Admin | Дата: 18.11.2021 | Коментарі (0)

       Директор Рожнятівської публічної бібліотеки Оксана Озаришин та колектив бібліотек Рожнятівської ТГ щиро вітає заслуженого працівника культури України, високопрофесійного, мудрого, доброго керівника книгозбірень Івано-Франківщини Людмилу Бабій з черговим призначенням на посаду директора Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І.Франка. 
      Бажаємо Вам, шановна Людмило Василівно, міцного здоров’я, невичерпної енергії, наснаги та плідної праці на бібліотечній ниві Прикарпаття! Нехай доля і надалі збагачує Вас мудрістю, натхненням, оптимізмом і радістю. Нехай людська шана буде подякою Вам за плідну працю, чуйність, уміння творити добро! Хай Боже Благословення буде повсякчас над Вами і Вашою родиною!

Переглядів: 225 | Додав: Galya | Дата: 16.11.2021 | Коментарі (0)

       9 листопада відзначаємо Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва. У зв’язку з тим, що від 30 жовтня 2021 р. Івано-Франківська область перейшла до червоної зони епідемічної небезпеки, працівники культури Рожнятівської громади відсвяткували своє професійне свято у вузькому колі, дотримуючись карантинних обмежень і основної умови проведення заходів – 100 % працівників та відвідувачів закладу (заходу) вакциновані.
     Урочистості з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва пройшли 9 листопада 2021 року в святковому залі Рожнятівського Народного дому.

Переглядів: 235 | Додав: Admin | Дата: 11.11.2021 | Коментарі (0)

       4 листопада 2021 року відбувся круглий стіл «Поговори зі мною» модератором якого є Надія Бардяк.
         «Об’єднані за покликом душі» – саме так можна сказати про тих, хто вчергове прийшов на зустріч у бібліотечну світлицю. Відчуваючи потребу в інтелектуальному спілкуванні, в очікуванні відповідей на особливі запитання гості обмінялись цікавими пропозиціями, думками, визначили основну тему зустрічі. Цього разу основною темою роздумів у голос була духовна тематика про те, чому варто почати молитися псалмами. Цікаво і змістовно витлумачив тему о. Степан Твердохліб, акцентувавши на тому, що псалми особливо корисні для душі, бо в них славлять Бога, псалми мають багато важливих відповідей на наші запитання, допомагають прийняти правильне рішення у важкій ситуації.
     Учасники зустрічі обмінялися своїми думками, поспілкувалися, читали «Історії для душі» Бруно Ферреро. На завершення було визначено тему наступної зустрічі круглого столу «Поговори зі мною».

Переглядів: 304 | Додав: Galya | Дата: 04.11.2021 | Коментарі (0)

      1 листопада 2021 року минає 103 роки з часу першолистопадового повстання і утворення Західно-Української Народної Республіки. Для всіх нас створення ЗУНР має велике історичне значення і свідчить про силу духу українців, прагнення до свободи та бажання жити у своїй державі.  Ми з вами – нащадки тих гордих лицарів листопадового чину!  В читальному залі Рожнятівської публічної бібліотеки організовано книжкову виставку «Першолистопадове повстання: 103 роки з часу утворення ЗУНР». 

Переглядів: 241 | Додав: Galya | Дата: 01.11.2021 | Коментарі (0)

       28 жовтня – День визволення України від фашистських загарбників. Цього дня традиційно вшановують пам’ять воїнів, які загинули в боях за визволення України, віддають шану ветеранам війни, борцям за незалежність, жертвам нацистських переслідувань. 
      Минають роки, але і донині не вщухає біль людських втрат у тій жахливій війні. Море сліз пролито солдатськими матерями, вдовами та сиротами. У вигнанні окупантів брала участь вся Україна. Вигнання нацистів з українських територій стало можливим завдяки масовій участі українців у лавах як Червоної армії, так і українського визвольного руху ОУН і УПА. Український вимір Другої світової війни – це боротьба на всіх фронтах і наближення спільної перемоги над загарбниками.
        До 77-ої річниці вигнання нацистів з України працівники Рожнятівської публічної бібліотеки організували книжкову виставку «Вічний вогонь палає, дзвонить у долі століть…».

Переглядів: 268 | Додав: Galya | Дата: 29.10.2021 | Коментарі (0)

          27 жовтня 2021 р. в обласній універсальній науковій бібліотеці ім. І. Франка відбулося нагородження переможців обласного конкурсу «Краща бібліотека року», серед яких – директори, завідувачки та бібліотекарі публічних бібліотек та бібліотек-філій територіальних громад області.
          Серед переможців обласного конкурсу є і бібліотека Рожнятівської ТГ. У номінації «Бібліотека - навігатор регіонального туризму» відзначено належну роботу бібліотеки-філії с. Слобода Рівнянська КЗ «Публічна бібліотека з філіями» Рожнятівської селищної ради, завідувачка - Руда Тетяна Богданівна. 

Переглядів: 245 | Додав: Galya | Дата: 28.10.2021 | Коментарі (0)

          У світлиці Рожнятівської публічної бібліотеки 21 жовтня 2021 року відбулося перше організаційне засідання круглого столу «Поговори зі мною» духовно-психологічного спрямування. 
           Дуже часто щоденна рутина поглинає нас настільки, що ми не можемо знайти відповіді на багато запитань, перестаємо мріяти і бачити красу навколо нас, просто перестаємо спілкуватися з людьми. У вирі життя обов'язково потрібно виділити якийсь час, щоб відновити енергію, щоб прислухатися до свого організму, до серця, до душі.
         Коли в нас болить душа, коли ми прагнемо живого спілкування, коли ми хочемо дізнатися багато нового для себе і знайти відповіді на багато запитань, то куди ми можемо прийти? Приходьте до бібліотеки і знайдіть свою зону комфорту, натхнення, тепла і затишку! Відкривайте радість і красу кожного моменту життя!

Переглядів: 282 | Додав: Galya | Дата: 26.10.2021 | Коментарі (1)

        Протягом жовтня, в рамках краєзнавчої рубрики «Земляки-ювіляри», у світлиці Рожнятівської публічної бібліотеки діє   книжкова виставка «Я вірю в силу нації й народу» до 45-річчя історика, науковця, краєзнавця, доктора історичних наук,   професора, громадського діяча, уродженця смт Рожнятів Сергія Адамовича.

Категорія: Події | Переглядів: 295 | Додав: Admin | Дата: 18.10.2021 | Коментарі (0)

       12 жовтня 2021 року у Рожнятові БФ «Карітас Івано-Франківськ УГКЦ» спільно з Рожнятівською публічною бібліотекою провели інформаційну акцію до Європейського дня боротьби з торгівлею людьми, який відзначають 18 жовтня.
       Мета заходу – поінформувати жителів та гостей селища про актуальність проблеми торгівлі людьми, ознайомити з методами безпечного працевлаштування, навчання та подорожей за кордоном. Кожен охочий отримав інформаційні буклети, флаєри з інформацією про торгівлю людьми та порадами, як уникнути подібних ситуацій.

Переглядів: 341 | Додав: Galya | Дата: 13.10.2021 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 14 15 16 17 18 ... 105 106 »
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ