Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Форма входу
Статистика
Головна » 2014 » Грудень » 20 » Майстер-клас від Миколи Короля
12:54
Майстер-клас від Миколи Короля

    19 грудня 2014 року юний талановитий підкорювач різнокольорового паперу Микола Король з селища Перегінське у світлиці Рожнятівської центральної районної бібліотеки давав для всіх охочих майстер-клас з техніки папероплатики або об’ємного орігамі.
     Персональна виставка творчих робіт у техніці паперопластики «Образний світ Миколи Короля» у районній бібліотеці відкрилася 11 листопада 2014 року. 

    Микола Король – надзвичайно здібний, комунікативний, спокійний та добрий юнак, він є вихованцем гуртків «Модульне орігамі», «Моделювання іграшок-сувенірів» (керівник Черпак Д. Д.) та гуртка «Образотворче мистецтво» (керівник Візнович Ю. В.) Рожнятівського будинку дитячої та юнацької творчості. 
     Зараз Микола навчається у 9 класі Перегінської ЗОШ №2 І-ІІІ ступенів. Кожну вільну хвилину він присвячує своєму захопленню. Талановиті дитячі руки створюють казкових героїв, відомих персонажів із мультфільмів, прекрасних птахів, вічнозелені ялинки, стрункі берези, вази з найрізноманітнішими квітами, кошики, валентинки, шкатулки, машину, танок, велосипед. Є у творчому доробку Миколи також національний прапор, герб, велике серце, виконане у синьо-жовтих кольорах, українець з українкою. Ізюминкою виставки є величезне, рясно вкрите різнокольоровими квітами і зеленою травичкою, церковне подвір’я із Божим храмом, дзвіницею, криницею, на якому височіють зелені дерева. Є тут і бабуся з дідусем, які йдуть до церкви.
     Представлені на виставці роботи захоплюють своєю яскравістю, насиченістю кольорів і майстерністю виконання.  Вражає досить великий за об’ємом, як для такого юного таланту, творчий доробок Миколи Короля. Його батьки Надія Ярославівна та Богдан Леонович докладають багато зусиль, щоб талант їхньої дитини зростав, розвивався і дарував людям задоволення і приємні незабутні враження.
     Підтримати свого вихованця до світлиці районної бібліотеки завітали директор Любов Дмитрівна Стрижак та завідуюча відділу
Рожнятівського будинку дитячої та юнацької творчості Надія Миколаївна Савчук, яка представила Миколу та коротко розповіла про його творчі здобутки, участь і перемоги у конкурсах.
    Микола Король – це, незважаючи на юний вік,  надзвичайно талановита, відкрита для спілкування, дещо скромна, творча особистість. Він ділився секретами паперопластики з усіма охочими, у цікавій і доступній формі розповідав, як творити паперові шедеври, відповідав на запитання, спілкувався з усіма, хто зацікавився технікою модульного орігамі. Учасники майстер-класу понесли до своїх осель красиву сніжинку, зроблену власними руками під керівництвом Миколи, яка стала результатом відображення зимового візерунку складанням 90 паперових модулів у єдине ціле.
     З Днем Ангела і великими досягненнями у техніці паперопластики Миколу Короля привітали директор Рожнятівської ЦБС, 
заслужений працівник культури України Марія Василівна Рибчак,  представник видавництва «OSE Limited» Михайло Куцуляк, краєзнавець, збирач старовини Богдан Бачкур та громадський діяч, поет, художник Володимир Борович.

 

Категорія: Події | Переглядів: 1209 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ