Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Форма входу
Статистика
Головна » 2014 » Грудень » 18 » У бібліотеці відбувся семінар психологів
09:33
У бібліотеці відбувся семінар психологів

     17 грудня 2014 року в читальному залі Рожнятівської центральної районної бібліотеки відбувся семінар для працівників психологічної служби навчальних закладів району на тему «Психологічні аспекти роботи з людьми, що потерпіли в зв’язку з соціальними подіями в Україні». У семінарі взяли участь методист районного методичного центру відділу освіти Рожнятівської РДА Віра Михайлівна Романишин, начальник відділу соціальної роботи РЦСССДМ Оксана Михайлівна Гаєвська, практичні психологи шкільних та дошкільних навчальних закладів.

     Психолог Верхньострутинської ЗОШ І-ІІ ступенів Ольга Василівна Джус, наголосивши на актуальності питань, винесених на опрацювання, з допомогою мультимедійної презентації ознайомила присутніх з основами завданнями та формами діяльності практичного психолога в наданні допомоги в умовах соціально-політичних подій в Україні. Оксана Тарасівна Гаєвська ознайомила учасників семінару з темою «Особливості співпраці соціальної служби з психологічною службою навчальних закладів району з питань соціальних послуг сім’ям, які опинились в кризових ситуаціях». Практичний модуль семінару включав ряд цікавих моделюючих ігор, вправ, повідомлень та обговорень. 

    

     Підсумовуючи професійні навчання, Віра Михайлівна Романишин підкреслила, що проведений захід сприяв підвищенню фахової компетенції учасників семінару, поглибив усвідомлення важливості даної теми на фоні події останніх місяців, які відбуваються в Україні. «Вкрай складна соціально-політична ситуація у суспільстві показали необхідність соціально-психологічного захисту і психологічної допомоги як дітям і окремим людям, так і цілим соціальним групам» – зазначила Віра Михайлівна. У підсумку кожний учасник семінару отримав пакет матеріалів на допомогу у своїй роботі.
     На завершення фахової зустрічі завідуюча відділу інформаційних технологій та електронних ресурсів Рожнятівської ЦБС Галина Миколаївна Фреїшин ознайомила учасників семінару з інноваційними послугами, які надає сучасна бібліотека, провела екскурсію у відділ «Інтернет-центр». Вона подала коротку рекламну інформацію про діяльність Пункту доступу громадян (ПДГ) до офіційної інформації та можливість отримати від бібліотекарів кваліфіковану допомогу у пошуку необхідної інформації для надання допомоги особам, що потерпіли в наслідок складної соціально-політичної ситуації в Україні.

Категорія: Події | Переглядів: 941 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ