Меню сайту
Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БІБЛІОТЕКУ
СТРУКТУРА
КОРИСТУВАЧЕВІ
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИ
РОЖНЯТІВСЬКА ОТГ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Категорії розділу
Події [850]
Наші видання [25]
Наші контакти

Площа Єдності 11

селище Рожнятів

Рожнятівська ТГ

Калуський район

Івано-Франківська область

тел./факс: (03474) 2-09-91

e-mail: library_rozh@ukr.net

Ми в соціальних мережах


Календар
«  Серпень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Форма входу
Статистика
Головна » 2018 » Серпень » 09

    9 серпня 2018 року у світлиці Рожнятівської центральної районної бібліотеки зібралися поціновувачі добірного поетичного слова на цікаву літературну зустріч «Люблю я все: і землю, й рідну мову, і Україну зоряну ясну». В цей день презентували свою четверту поетичну збірку «Світи Ти мусиш» Наталія Данилюк з Перегінського і свою першу поетичну збірку «Босоногі вірші» Володимир Кондур із Ціневи. 
     Працівники бібліотеки розповіли про життєвий і творчий шлях поетеси, педагога, переможця багатьох літературних конкурсів, активної учасниці Івано-Франківського міжрегіонального поетичного клубу «Об’єднані словом» і літературного об’єднання «Горгани», лауреата премії ім. Андрія Малишка, члена Національної спілки письменників України Наталії Данилюк, зазначивши, що в основу її нової поетичної збірки «Світи Ти мусиш» лягли філософсько-ліричні роздуми про красу природи і красу людських почуттів, про незвичайне і земне, про таємниці поетичних пошуків, які роблять поетесу крилатою. Вони також пройшлися життєвими і творчими стежками поета і дотепного гумориста, активного громадського діяча, члена літературного об’єднання «Горгани» Володимира Кондура, акцентувавши на тому, що у його першій поетичній збірці «Босоногі вірші» вміщено вірші про наше тривожне і нелегке сьогодення, про любов і красу рідного краю, де червоною ниткою проходить лейтмотив спогадів цікавого і неповторного дитинства, материнської ласки і душевної теплоти, прекрасним доповненням до якої є чудові світлини Ярослава Коваля з родинного архіву автора.  

Категорія: Події | Переглядів: 859 | Додав: Admin | Дата: 09.08.2018 | Коментарі (0)

     9 серпня 2018 року відбувся черговий День професійного спілкування на тему «Соціокультурна діяльність бібліотеки – сучасний формат». На виробничих навчаннях для бібліотекарів Рожнятівської ЦБС йшлося про те, що сучасна бібліотека – багатофункціональна. Звертаючись до колег, директор, заслужений працівник культури України Марія Рибчак наголосила на тому, що сьогоднішня бібліотека це насамперед центр розвитку громади і місце, де можна відпочити та цікаво провести час. Тому інноваційні інтерактивні заходи для читачів із залученням сучасних інформаційних технологій займають вагоме місце в її діяльності, а бібліотекарі повинні чітко орієнтуватися на потреби читачів і постійно вдосконалювати свою роботу. На фаховій зустрічі особлива увага була приділена також підготовці бібліотечних закладів до роботи в зимовий період та співпраці з закладами культури ОТГ Рожнятівського району.

Категорія: Події | Переглядів: 623 | Додав: Admin | Дата: 09.08.2018 | Коментарі (0)

АНОНС



Відео про Рожнятів



Retro бібліотека



Пошук

Архів записів



Інтернет-сторінки ОТГ
Рожнятівська селищна рада
Рожнятівський ліцей
Відділ культури Рожнятівської селищної ради
Рожнятівська ДШМ
Рожнятівський БДЮТ

Корисні лінки
Українська Бібліотечна Асоціація
Бібліотечному фахівцю


Copyright Рожнятівська публічна бібліотека © 2024
Розробка та супровід Русин Галина & КОМПІК ІФ